Reklama

Reklama

Hledači pokladů na aukcích

(pořad)
  • Česko Mistři aukcí (více)

Dvojice rázných chlápků obráží napříč USA veřejné aukce, ve kterých se často draží velmi hodnotné předměty. Cestou k úspěchu není jen aukci vyhrát, ale především mít ten správný nos na dražené položky. Mnohdy totiž není zprvu patrné, co všechno se v kontejnerech skrývá... (TV Nova)

Recenze (62)

Vlkodlak13 

všechny recenze uživatele

Pokud je to pravda, že je zde vše připravené, tak je to celkem blbý a celý tento seirál by byl k ničemu. Já ale nad tím nechci přemýšlet a i kdyby to bylo plánované, tak si to chci užít. Co jsem to viděl poprvé, hned mě to zaujalo. Na televizi normálně nekoukám, ale díky tomuto se na ni klidně podívám. ----- Co víc dodat..je to prostě zajímavý seroš, ve kterém se i člověk dozví něco nového, protože se tam mluví i o historii kdy se daná věc používala atp.. Škoda jen, že těch dílů ze zákulisí není víc.. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Angláni mají svou Antiques Roadshow, Amíci zase různé války skladů a podobné zábavnosti, obojí má dost podobného, obojí má něco do sebe, tady je konkrétně jednoduše zábavné pozorovat dva sympaťáky (kteří zároveň vypadají trošku jako prznitelé plyšáků v životní velikosti, přičemž mají na hlavě nasazeny igelitové pytlíky růžové barvy), kterak objevují, cože to vlastně koupili a kterak se to snaži prodat. Nic víc, nic míň. ()

Reklama

Stumbleine 

všechny recenze uživatele

Podobná vykonstruovaná krávovina jako "American digger" . Na šmukách, které tito dva chlápci v garážových aukcích nakoupí, téměř vždy prodělají. Krámy z garáží jsou vždy dvacetinásobně nadhodnocené a prodej je vždy a zaručeně předem domluvený a jedná se pouze o špatný herecký výstup - protagonisté ve skutečnosti nevydělávají na prodeji veteše, ale na sledovanosti této "show". Z nějakého důvodu mě to ale celkem baví a když na to náhodou narazím v televizi, nepřepínám =) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vcelku snesitelná podívaná. Podobné tipy „show“ sice moc často nevyhledávám, ale občas potřebuju „vypnout“ a tak nepohrdnu ani tímto. Moc sympatičtí mi pánové teda nejsou, ale jak vidno mají sakra štěstí a čuch na prachy a staré cenné haraburdí, nebo je to jen velký podvod. Nicméně díl kde našli staré malby pouličního malíře a sprejera a nakonec to plátno střelili za 60 000 dolarů, nebo projížďka na velbloudech – považuji za jedny z nejlepších…Klasický průměr. ()

honza7 

všechny recenze uživatele

Uznávám, zajímavý seriál, zajímavé předměty. Ale může mi někdo vysvětlit, proč ukazují jen aukce, kde jsou za vodou? Jaké jsou náklady na dojezd a vyřizování? Ty jsou tu nulové. Dále jestli jsou fakt tak dobří, koupí garáž za 10 dolarů a vytěží z toho 20 000 dolarů, proč chodí jak dva trhani? Buď je vše krásně nastrojené, nebo já nevím. Garáž plná haraburdí a hle, vzadu v rohu je stará pirátská loď! To je paráda! Tu prodáme za miinimálně 5 000 doláčů, a když bude plavat, tak za 90 000 dolarů! A takhle bych mohl psát do aleluja... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Oficiálny eBay účet, cez ktorý Allen Haff a Ton Jones predávajú produkty bol vytvorený už 16. mája 2003, čo je 7 rokov pred vysielaním show. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama