Reklama

Reklama

Sandy Patterson má milující ženu, dvě roztomilé holčičky a náročnou práci. Život mu ztrpčuje jen jeho nepříjemný šéf, a proto využije nabídku ke změně zaměstnání. Jenže za každé štěstí se musí platit. Se změnou zaměstnání přichází zjištění, že někdo zneužil jeho jméno a dočista „vyčistil“ jeho osobní bankovní účet. Jeho dokonalý život se hroutí jako domeček z karet a vše vyvrcholí zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se záhy vysvětlí, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit. Pokud má získat svůj život zpátky, musí korpulentní Dianu, která mu ho ukradla, najít a předat do rukou spravedlnosti, po dobrém, nebo po zlém. Diana má ale pro něj připravených ještě pár dalších překvapení. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel. (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer 2

Recenze (164)

ywo666 odpad!

všechny recenze uživatele

Nie je to najhorší film aký som videl. Má to pár vtipov, pár zaujímavých postáv (zabijáci + Robert Patrick) a má to pár napinávých sekvencí. Ešte nikdy ma ústredná dvojica nesrala tak ako tu. McCarthy je jedna stará, škaredá, tučná a hlavne krajne nevtipná žena. A hrá totálne otrasnú postavu. Horšie je, že aj Bateman, ktorý býva v pohode, je totálny sráč. Mal som chuť ho prefackať, zobrať mu desiatu a potom ho pochcať niekde v rohu. Trpel som celý film. Preto dávam odpad. Skazilo mi to deň. Toto mala byť super komédia od dobrého režiséra s dobrých hlavným predstaviteľom. Dal by som hviezdu, ale ten sračkoidný záver ma dorazil (jedine posledné tri sekundy stoja za to). Opakujem, videl som aj horšie filmy. Ale nepametám si, že by som tak trpel u nejaké filmu, ktorý mal byť kvalitný!!! Keď idem pozerať sračku za 2 mega točenú v Moldavsku aspoň sa na to pripravým. Idem Grcať. Dopozeral som to iba preto aby som na to mohol nakydať!!! Odpad!!! ()

bourec 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli nosorožec,a amíci se v tomhle zvířátku v hlavní roli asi viděj,proto šel snad každej do kina třikrát,jinak si neumim vysvětlit ty výdělky.Do dvacátý pátý minuty to bylo vcelku koukatelný,ale po ráně kytarou to začalo skomírat.Do tý doby právě hnusnej vzhled Melissy ve mě vyvolával touhy k tomu aby Bateman tuhle tlustou krávu nakop do hlavy prostě aby jí to dal pěkně sežrat.Jenže pak se snad začali i kamarádit,před někym utíkali,a já začal těžce usínat.A dokoukávat to už nebudu.Komedie nejsou stejně pro mě důležitej žánr,takže nasrat.Ale hodnotit budu.30%. ()

Reklama

Fisek 

všechny recenze uživatele

Uživatel verbal ve svém komentáři vystihl vše, co jsem měl na jazyku. Kdyby hlavní postavu nehrála, tak nepříjemná ženská, tak by z toho mohlo být alespoň tuctové a zábavné béčko. Takhle se na to nedá dívat, aniž by se mi při pohledu na tu "krasavici" nezvedal žaludek. Veškeré komediální prvky se vytrácí s jejím příchodem na scénu... hrůza a děs. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Záměna identity cti netratí. Unisex jméno Sandy Patterson, jehož je hlavní hrdina majitelem, mu přivodilo pěknou svízel. Padlo totiž za obět zlodějce identit, která ho zneužila pro svoji potřebu se obohatit a vesele si vybírat z konta finance až do té doby, než do celé záležitosti zasáhne policie. Skutečný Sandy se za ní musí vydat z Denveru až na Floridu, aby ji přivedl, než jeho kariéra a s ní i dobrá reputace nabere nečekaný obrat k horšímu. Dianě, jak zni její údajné pravé jméno, se pochopitelně do želízek moc nechce a navíc z nich umí i pláchnout, je však lupičkou se srdcem na pravém místě, jak se později ukáže. Melissa McCarthy je skutečně naondulovaná medvědice, jak se sama ve filmu nazve, která je vedle umírněného až distingovaného Jasona Batemana hotový živel. Takový Jack Black v sukních. Její herecký projev ani její vizuál nemusí být hned každému sympatický, ale já s ní problém nemám. Horší to bylo se scénářem, který výjma dvou hlavních postav svoji propracovanost jen předstíral. Na co jsou ve filmu navzájem si konkurující vymahači, které řídí z vězení jakýsi šéf o němž se nic moc nedozvíme a i záměr jeho konání zůstane skrytý, na co se cestuje z jednoho státu do druhého, když se z toho příliš mnoho nevytěží, rovněž záměna identity není jistě tak jednoduchá, jak se nám pan scénárista Craig Mazin snaží namluvit a problém je i s Dianou, která je zpočátku svině nedbající následků svého činu, ale jakmile za ní poškozený Sandy dorazí, tak se z ní rázem stává citlivá osoba nad kterou by se i kámen ustrnul. Tohle všechno, a i ještě o něco víc, se dělo jen z iniciativní scénáristické vůle, jež film postupem času nasměrovala směrem k dojemné komedii. Je ovšem sporné, jestli bylo nutné a potřebné ho takto směrovat. A je jen na divákovi, zda bude ochoten tvůrcům tuhle místy až křečovitou a nepříliš ujasněnou proměnu negativní hrdinky, uvěřit. Režisér Seth Gordon s oblibou střídající televizní tvorbu s filmovou přidal do vyprávění řadu originálních scén z nichž prima originální dvojka McCarthy & Bateman vytřískala nejeden vydařený gag. Komedie má spád, řadu nepříliš obehraných situací a když je třeba, tak si zdatně vede i v nezanedbatelné porcičce akčních scén. V kině film příliš rozruchu nenadělal, ale v jistém ohledu je to námět neokoukaný při jehož zapeklitém (vy)řešení se použije nejedna svérázná metoda či postup. Nakonec můžou být všichni spokojeni, že film si zachoval nějakou svoji image a neodcizil mu ji předčasně vykutálený zloděj specializující na tyto druhy "krádeží". Mé hodnocení: 70% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Melissu McCarthy považuji za nepohlednou, neforemnou a protivnou osobu, jejíž osobitý smysl pro humor jsem ještě zcela neodhalil. Na druhou stranu se v tomto snímku vtipných okamžiků našlo docela dost, čekání na každý štěk Genesis Rodriguez bylo velmi vzrušující a jako potěšující vidím to, že se z T-1000 stal zarostlý sympaťák s nádherně pokřivenými hodnotami. Více kladů na tom asi nenajdu, ale snad mi tento snímek přinese alespoň něco pozitivního. Zařízení na výrobu platebních karet už mám, takže už zbývá jen zjistit číslo sociálního pojištění Petra Kellnera a život může začít. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V čase 48:37 Velkej Chuck (Eric Stonestreet) sundává kalhoty tak, že mu sklouznou až pod zadek. V dalším záběru je však opět znovu drží v rukou a stahuje. (Iveet)

Související novinky

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Reklama

Reklama