Reklama

Reklama

Rodinná tradice velí, že šťastný sňatek bývá až ten druhý a proto Isabelle již deset let otálí s vdavkami s mužem, jehož miluje od prvního okamžiku, kdy se setkali. Její sestra ale vymyslí plán, který přivede Isabelle do cesty trochu praštěného redaktora. A všechno je najednou jinak... Valerie trpí rozvodem se svým mužem a následnou osamělostí, kterou nedokáže ničím nahradit. Její sestřenice však vytáhne správný kalibr utěšování - příběh své sestry Isabelle. Ta se poddala rodinné tradici, podle níž je šťastné vždy až to druhé manželství. Když se tedy chce provdat za svou lásku, zubaře Pierra, musí nejdřív prožít jeden "nepovedený" vztah. Podle sestry spočívá řešení v Dánsku, kde se může vdát a ihned rozvést. Plán selže, protože po internetu domluvený ženich se neobjeví. V letadle se Isabelle seznámí s reportérem Jeanem-Yvesem. Isabelle s ním odjede od Afriky, kde se za něj provdá při masajském obřadu. Netuší, že on dal mezitím jejich "sňatek" v Paříži prohlásit za právoplatný a ona se tudíž nemůže provdat za Pierra. Snaží se po návratu do Francie sehnat svého nového "manžela", aby jí podepsal rozvodové papíry. Když ho konečně najde a přesvědčí k podpisu, Jean-Yves zjistí, k čemu opravdu posloužil. Jakmile papíry podepíše, Isabelle už ví, že udělala chybu. (TV Nova)

(více)

Recenze (109)

GrgaPitic 

všechny recenze uživatele

neskutečně kostrbatě vystavěná zápletka, i kdybych přistoupil ne teorii "kletby" tak další eskapády !* pozor spoiler*! bych pochopil tak do Dánska, ale do Keni a Ruska ? Jako vážně ? navíc jestli se dá hovořit o nějaké chemii mezi hlavními postavami, pak mezi těmi nesprávnými . Nuda šeď, 2 hvězdy jen za tu francouzštinu..... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nepochopitelně zdlouhavá záležitost, kdy se nic neděje, jen se pořád dokola opakují trapné momenty a "humor" má vycházet z nadsazených situací, které ale nejsou ani vzdáleně vtipné. Snímek bez špetky šarmu a jakéhokoliv vysvětlení, proč ta láska nakonec přece jen propukne. No, u chlapíka se nedivím, protože Diane Kruger má v sobě precizní německou krásu, ale proč by se měla zamilovat ona do něj, je záhadou, kterou nemám chuť luštit tím, že bych se na to ještě někdy podívala. /20. 5. 14./ ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Co si jako Chaumeil s Grombem mysleli? Úplně ten samej formát jako v L'Arnacoeur, jen s ženskou v roli uhaněče; a pro jistotu hůř vyvedenej. Ještě lacinějc a neuvěřitelnějc vyráběný twisty, postavy se opět chovaj nepřirozeně, do toho pár zbytečných nechutností a ... takhle zvedenej digitální tygr, respektive letadlo, je teda na dnešní dobu docela průser, sorry. Ve finále to zdaleka jediný, co z tohohle Chaumeilova/Grombova "pokusu no. 2" dělá v pohodě snesitelnou záležitost, je nadpozemská Dianka. I po tolika letech pořád ta samá, stoprocentně půvabná Helena Trojská, jejíž zářivě modrý očka jsem žral jako malej a žeru i nadále. Un Plan Parfait si vyloženě užila, byla z ní super light neurotička a já si k ní po tomhle zážitku jednoznačně musim nacházet cestu častěji. Právě pro Dianku bych rád přidal třetí hvězdičku ... ovšem ta rejžova/scénáristova drzost nakonec všechno přebíjí. Potřetí už si tyhle dva určitě nedám. (Leda že by tam zase hrála Dianka *blush*). ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se povedlo. Nesmírně svěží kousek ze země galského kohouta, kterému nechybí originální zápletka (ač samozřejmě totálně přitažená za vlasy), milé situace a skvělí herci. Vůbec jsem to nečekal, ale nakonec se přede mnou odehrával přesně ten typ filmu, který příjemně ubíhá, divák se u něho docela často culí, touží po košatém happy-endu a na konci bouchne do stolu, že by ty slabé dvě hodinky neměnil. Režisér Pascal Chaumeil (neznám s ohledem na jeho věk okolnosti, ale letos v srpnu zemřel) měl čich na výtečné herce, oba obdařil klasicky francouzským rošťáctvím a okouzlujícím sex-appealem, což samozřejmě platí hlavně pro Diane Kruger, která je v každé druhé scéně naprosto k nakousnutí. Představuje tady atraktivní snoubenku sympatického zubaře, mají spolu hezky (spíš až moc) nalajnovaný život, jenže nad jejich sňatkem visí rodinná kletba, kterak až druhé manželství je u nich šťastné. Plán je tudíž jasný: vzít si prvního troubu, který na to kývne, rychle se ho zbavit a se současným přítelem spokojeně zestárnout. Plán se daří, ačkoliv se hrdinka dostane přes Dánsko do Keni, následně do Ruska a při návratu do Francie bude má víc problémů, než na samém začátku. Můžeme se spolehnout na vzorovou hereckou chemii, na řadu zábavných epizodek, chytlavých melodií, pestrého vizuálu i ztřeštěných vedlejších postav u štědrovečerního stolu. To vše doráží docela spolehlivě jak na srdce, tak i na bránici. Čtyři hvězdy, vůbec jsem neváhal. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Překvapivě pohodová komedie, kde je poměr ztřeštěností, romantiky a nehloupých dialogů krásně vyvážený. Kruger i Boon jsou sympatičtí a působí mile, zápletka je ulítlá tak akorát, podíváme se na zajímavá místa... . Vlastně není moc co vyčíst. Snad jen stopáž je na komedii přetažená. Nicméně pokud je vám v milé společnosti fajn, na hodinky nekoukáte. Romantické komedie fungují tehdy, když postavám fandíte, když je očima tlačíte k setkání, polibku, žádosti o ruku. A to tady bylo splněno beze zbytku. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal okrem iných lokalít i v Moskve. (dyfur)
  • Když Isabelle (Diane Kruger) a Jean-Yves (Dany Boon) pozorují noční oblohu, vyjmenovávají souhvězdí severní polokoule, která jsou v blízkosti Kilimandžára jen stěží vidět. (veronikajel)
  • Jedná se o druhé společné setkání Diane Kruger a Danny Boona před kamerou. V roce 2005 se oba objevili ve snímku Šťastné a veselé. (claudel)

Reklama

Reklama