Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nevlastní bratři se nemohou dohodnout, který z nich je tím pravým synem a dědicem zesnulého otce. Chtějí se navzájem trumfnout v tom, kdo z nich sežene bohatšího ženicha pro svou dceru. A tak se na scénu dostává jeden zmatený a neschopný dohazovač a jeden pravý a tři falešní Jollyové, bohatí ženichové. Jsou dohodnuty čtyři svatby, ale do samého konce nikdo neví, kdo si vlastně bude koho brát. (Lyncha)

(více)

Recenze (5)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

V zásade presne to isté čo prvý diel. Ani lepšie, ani horšie. Možno o trochu viac bláznivejšie a tlačiace na pílu tam, kde netreba, napríklad vo finále. Má to ale fajn pesničky. Pár podarených vtipov a na zabitie večera ak nepotrebujete rozmýšľať, je to viac ako dostačujúce. ()

joseee odpad!

všechny recenze uživatele

...tak toto je naozaj zloba, ktora prekonava aj najhorsie predstavy, blizi sa vtipnostou niekde k nemeckym komediam :( ()

Reklama

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Dům je opravdu plný od sklepa po střechu. Od prvního filmu se tento nijak zvlášť neliší, pracuje se stejným konceptem proházení partnerů a lhaní za každou cenu, jen Akshay už není neviňátko, ale prohnaná liška. Bylo vyložené prima vidět Rishiho a randhira Kapoora jako rozhádané bratry, ale nejvíc mne pobavil Chunky Pandey jako Aakhri Pasta. Všichni muži jsou skvělí, všechny ženy celkem k ničemu. Asi to nejzábavnější z celé první poloviny roku 2012. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Na mě tedy šílené moc. Pouštěla jsem si to všem na zahnání nočních můr a k tomu to dobře posloužilo. ()

Lyncha 

všechny recenze uživatele

Tak trochu doufám, že to mysleli jako parodii snad na vše (romantické filmy, komedie i akčňáky), a brala jsem to tak. Jestli ne, byl by to totiž neskutečně stupidní film. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama