Reklama

Reklama

Recenze (62)

manitu33 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem, že i "obyčejný" prolog, navíc výrazně časově omezen, předčí kdejaký hollywoodský akčňák. Po 25 minutách jsem si uvědomil, že chci víc, to se mi nestává často. Perfektní akce, zvuk, efekty. Páni režiséři by se měli zamyslet a hlavně inspirovat. PS: nevím proč mi ta chodící potvora lehce připomněla chodící tank ze star wars :D ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Parta futuristicky navlečených šulinu se hraje na vojáčky na jakési odlehle elektrárně někde v prdelakovicích, úžasné! A jak chytře sejmou toho robota, že? Ty jo 4/10 Být tohle celý film, rázem neusnu, tak je to... Sem úplně hotový z toho jak všichni tady žerou vojáčky. Pohoóov, čelem stenu urazit! poklusem klus… ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná jednohubka, která sice postrádá cokoliv navíc kromě high-tech vojenské akce, ale co taky můžete očekávat od filmu (asi prvního z řady) podle série taktických stříleček;) Technické kategorie radost pohledět (za kamerou Blomkampův věrný souputník Trent Opaloch), zvláštní prémie pro Čechy v podobě Karla Dobrého, a jasný příslib pokračování. Zkrátka proč ne, že. Jen by to mohlo být krapet míň zmatené - do doby, než to vyřeší případné další díly to necháme na přátelských 70%. ()

ISAJ 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola naozaj akcna jazda ako sa patri. Na kratkometrazny film je to nevidane, ale netreba sa cudovat kedze na to dohliadal Ridley Scott, a spolocne na tom pracoval s ludmi, ako je napriklad jeho dlhorocny strihac Pietro Scalia. Zaujimalo by ma aky to malo rozpocet, pretoze tie vizualne efekty a vobec spracovanie je na velmi dobrej urovni. Pravdepodobne ide Ubisoftu o snahu sa prezentovat ako potencialny novy hrac medzi hollywoodskymi studiami, a pokial pojde takouto cestou tak sa uz velmi tesim na celovecerny film z ich dielne. Doporucujem kazdemu, komu chyba dobra akcia castejsie. 6.8/10 ()

t.b.kat 

všechny recenze uživatele

Ubisoft překvapil. Každopádně je to jednoduchý a prostý příběh s akcí na závěr. Jen je škoda nevyužitý potenciál akce s robotem, nebo případně nepřátelští vojáci, kteří padají jak tráva pod sekačkou. "Ostravské" prostředí dalo tomu zajímavý šmrnc, ale jde vidět, že to nebylo nic jiného než herní intro vábící k paření her. 3* ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Ve snímku se mimo jiné vyskytuje i česká či československá armádní technika, a to konkrétně UAZ 469, Tatra 813, samohybná houfnice Dana, obrněný transportér OT 64 Skot nebo BVP v průzkumné verzi BRM-1K. (Adrai)
  • Tvorcovia urobili aj vážne úpravy oceliarne. Chceli dosiahnuť toho, aby vyzerala, že tam stojí storočie, aj keď tomu tak nie je. Lokácia si taktiež prešla odlesňovaním, pretože daná oblasť bola kompletne zarastená. (drake31)
  • Natáčení probíhalo v červnu 2011 v České republice, konkrétně například v v bývalé průmyslové zóně Dolní oblast Vítkovice v Ostravě. (Mtwongo)

Reklama

Reklama