Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Balducci, Jean Girault, Jacques Vilfrid .. Přichází léto (2005) a některá z televizí nám opět servíruje neopakovatelně komická dobrodružství osádky četnické stanice v Saint Tropez. Upřímně jsem se ale letos těšil spíše na trilogii Fantomas. Přes spoustu vedlejších postav zde hlavní postavičku nikdo nepřehlédne - četník Cruchot v podání nezapomenutelného Louis De Funés. Napoprvé se zde se všemi hezka seznámíme a poznáme i krásnou dceru Cruchota - Nicole - kolem ní se bude točit nejeden problém.. Neopakovatelné salvy smíchu a hlavně premiérové shlédnutí a poté dalších deset stojí za to. Prostě - v jednoduchosti je síla!.. :-) 90%. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Legenda, ktorá mňa nikdy neomrzí. Geniálny Funes s ešte lepším dabingom než je originál, čo on sám potvrdil. Hviezdou sa stal náhodou a vo vysokom veku. Dôkaz toho, že talenty sú vždy niekde ukryté, len im treba dať šancu. Gag za gagom, všetko vydarené, vtipné. A ešte tomu Cruchotovi dali aj prekrásnu dcéru, na ktorú sa pozerá lepšie než na tých Cruchotom prenasledovaných nudistov. ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Má cenu se opakovat? Ano má protože Četnická série je prostě klasika, která baví a která bude bavit dalších 100 200 atd. let. A opět se budou kritici zamýšlet: Je četnická série skutečně tak výborná? Stojí opravdu za takovou pozornost? To vše si můžou klást dále a my se budeme dále kochat špičkovými výkony Louis de Funese a Michela Galabru a budeme se dál smát i když to vidíme už po sté. I když nějaký díl je slabší nějáký lepši (až na mimozenšťané) tak je pro mně celá série naprostý kult. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Společně s Vinnetoui, Angelikami a Fantomasi série mého dětství. Viděl jsem četníky více než mnohokrát a proto jsou to v této době pro mne spíše nenáviděné, než-li oblíbené. Přesto je Funes PAN herec a tento díl vrcholem této série... - Viděno 8x cca - 70% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neotřelý a téměř legendární příběh.... Jasně nejlepší četník z celé série. Louis de Funés je naprosto fantastický a pokaždé když znovu a znovu sleduju tento film tak mě něčím novým překvapuje. Nezapomenutelná část Francouzské kinematografie --- Kdyby stará švadlena mé ženy žila… - To by nepřežila ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Čtveřice řadových strážníků na stanici dostala přisouzena křestní jména jen z poloviny: Albert Merlot (Christian Marin) a Lucien Fougasse (Jean Lefebvre) shodou okolností vítají Lucovica Cruchota (Louis de Funès) po jeho příjezdu do Saint-Tropez. Závodčí Tricard (Guy Grosso) a Berlicot (Michel Modo) museli vystačit pouze s příjmením. (Robbi)
  • Za prvý diel dostal De Funès honorár 90 000 frankov (na porovnanie v štvrtom diele zobral už 2,5 milióna). (Arsenal83)
  • Filmovanie prebiehalo v juhofrancúzskom mestečku Saint Tropez. Scény zo žandárskej stanice sa nakrúcali na Place Blanqui a zábery z nábrežia na Quai Jean Jaurès 7. Prístav, kde kotví jachta Olnico, ktorú má prenajatú Američan (Giuseppe Porelli), sa nachádza v Saint Tropez a menuje Quai Suffren. Okrem iného sa natáčelo tiež v ateliéroch Riviera v Nice. (dyfur)

Reklama

Reklama