Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Džejkop 

všechny recenze uživatele

První díl rovná se díl nejlepší, nejvtipnější a nejoriginálnější. Právě tahle role udělala z Luise de Funése nesmrtelného. On a jeho podání Cruchota je jedinečné, to jak dokáže podlézat svému nadřízenému a zároveň peskovat a terorizovat ostatní s nižší šarží je nenapodobitelné, takhle by to asi nikdo jiný nezvládl. Určitě k tomu přispěl i dokonalý dabing Františka Filipovského, který naprosto sedí. No a ten policistický zátah na nudisty je nazapomenutelný. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, píše se rok 1964 a na svět přichází první film dnes už legendárních Četníků. Louis de Funes je hereckou extratřídou o tom není pochyb, ale co je na něm asi nejlepší je hlas pana Filipovského. Tento film prošpikovaný tím nejlepším francouzským humorem je pro mě klasikou a tím pádem hodnocení nebude při zemi. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Seria Cetnikov a Fantomasov patria u mna medzi najoblubenejsie komedie s Funesom a preto som si musel zopakovat neuveritelny komicky talent tohto herca, vdaka ktoremu sa bavim aj dnes. Avsak dost velku zasluhu mal hlavne dabing Františka Filipovského, bez ktoreho si Funesa neviem ani predstavit... 28.07.2010 ______ Louis de Funes - (Strážmistr Cruchot) +++ Jean Lefebvre - (Fougasse) +++ Michel Galabru - (Rotmistr Gerber) +++ Genevieve Grad - (Nicole Cruchotová) +++ Christian Marin - (Merlot) +++ Daniel Cauchy - (Richard) +++ Hudba: Raymond Lefevre +++ ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Společně s Vinnetoui, Angelikami a Fantomasi série mého dětství. Viděl jsem četníky více než mnohokrát a proto jsou to v této době pro mne spíše nenáviděné, než-li oblíbené. Přesto je Funes PAN herec a tento díl vrcholem této série... - Viděno 8x cca - 70% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak já teda nevím. Všichni tu z prvního dílu četnické série dělají totální kult a mě teda nikdy nijak extra nebavil. Pustil jsem si to nedávno a nic moc se na mém názoru nezměnilo. Řekl bych, že Funes má teda určitě lepší filmy a to i v rámci četnické série. Já jsem holt spíš na ty totálně ztřeštěný a ulítlý komedie a to tahle zrovna moc není. Takže nevím v čem spočívá to kouzlo. Asi je to tím, že tenhle film přivedl Louise významně na scénu a lidi si to s tímto faktem spojují. Jinak nevím v čem to tkví. Já prostě to nadšení nesdílím.40% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Celá série se mimo jiné natáčela na Azurovém pobřeží. (Pierre)
  • Pod slavnou písní z filmu „Douliou-Douliou Saint-Tropez“ jsou podepsáni: Raymond Lefèvre, skladatel a dirigent Paul Mauriat a zvukový inženýr, majitel nahrávacího studia v Paříži, zpěvák, hudebník a umělecký ředitel André Allet. (sator)

Reklama

Reklama