Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v New Yorku, kde se koná mezinárodní policejní konference. Cruchotova dcera se sem dostane jako černý pasažér, tady se proti vůli svého otce seznámí s pohledným italským důstojníkem. Když to Cruchot zjistí, začne jí hledat, přitom se zaplete i s místními pouličními gangy... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (270)

Mylouch 

všechny recenze uživatele

West side gendarmes. Nadčasové komediální výkony šestice četníků, scénář vytěžující místní zvláštnosti a pohrávající si s francouzskou tradicí, vypravěčský talent Jeana Giraulta a ♫ výborná Lefevreova hudba, podporující dějový spád, dělají z četnické dvojky dodnes slušnou podívanou především pro mladší diváky. Mezinárodní provedení Auld lang syne je maličkostí, která potěší ()

reich 

všechny recenze uživatele

Pro někoho méně povedený film oproti prvnímu filmu Četníku ze Saint Tropez. Za mě více přímočarý a rozhodně více plynulý a nabytí vtipy od začátku do konce. Scénka se zmrzlinami je legendární stejně jako s taxikářem. Louis de Funès klasicky zastírá všechny ostatní a přivlastňuje si každý kousek filmu, klasické gagy, které ale fungují. A samozřejmě nádherná Geneviève Grad, která dostává ještě větší prostor ve filmu, než v prvním film. Geniální! Za mě jasných 5 hvězd a 90% ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

" Ten pán mluvit s kufrem, to být moc divné, to já ještě neviděla. Tady nou letiště, tady les! Bbbbbb blood! Krev! Hrob! Áááááááááá!!! To být zas vy! Mě nezavírat do kufru!! " Černošskej newyorkskej taxikář byl největší satan z celýho filmu!! Jinak samo, že i druhý díl Četníků je tím nejlepším, co francouzská komedie zplodila. Tolik scének, hlášek a absurdností je k nevydechnutí! Královská zábava! ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

V pořadí druhý četník stále drží vysoko nasazenou laťku prvním filmem, opravdu nechápu negativní ohlasy na tento film, komika L. De Funese je stále stejná, ale ukažte mi nějakého komika, který nemá svůj stále stejný modus operandi jak rozesmát svého diváka, Četník v New Yorku je velmi dobrou komedií, nezapomenutelné jsou zejména scény ze zaoceánské plavby... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Druhý díl četníků je ještě stále slušná komedie daného typu a známého charakteru všem, kdo mají rádi Funese a jeho komedie. Četníci cestují lodí na sraz četníků v New Yorku a tam by vše proběhlo bez obtíží, jenže Cruchotova nezbedná dcera si do New Yorku vyrazila jako černý pasažér a díky shodě okolností její cesty vedou k tatínkovi. Ten ale ví, že by z její cesty byly jen obtíže a tak dělá vše proto, aby na její přítomnost v USA nikdo nepřišel. Nutno přiznat, že mnohé vtípky slušně fungují a stále má film kvalitu i po tolika letech. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (19)

  • Jedná se o jediný film z četnické série, ve kterém nejsou scény zběsilých jízd ctihodných sester. (SONY_)
  • Kvůli dalším pracovním závazkům Jeana Lefebvra (Lucien Fougasse) musel být na poslední chvíli pozměněn natáčecí plán i samotný scénář. Proto se tedy ve filmu nakonec objevila zápletka s Fougasseho nemocí. (Pierre)

Reklama

Reklama