Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v New Yorku, kde se koná mezinárodní policejní konference. Cruchotova dcera se sem dostane jako černý pasažér, tady se proti vůli svého otce seznámí s pohledným italským důstojníkem. Když to Cruchot zjistí, začne jí hledat, přitom se zaplete i s místními pouličními gangy... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (270)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Miestami mi to pripadá lepšie ako prvý diel. Stále je to vlastne len sled epizódiek, ale už mi nepripadali tak detinské. Vtip s neustále sa schovávajúcou dcérou alebo nonstop chorý Lefebvre ma rozosmiali. No a Funesovi stačí robiť grimasy a proste to je vtipné. Na druhej strane je stopáž prepálená a je tu viacero nudných epizódiek, ktoré majú čo najviac vystihnúť klišé o Amerike. Najmenej ma bavilo to WTF hudobné číslo. Takže výsledok je rovnako ako v prípade jednotky, mierny nadpriemer. 6/10. ()

SkyCaptain 

všechny recenze uživatele

Absolutně nechápu co většina lidí proti této komedii má, tento díl četníků byl vždycky můj nejoblíbenější, obsahuje spoustu skvělých scének např. vyučování angličtiny, bloudění po lodi, parodie na West side story, Funes převlečený za číňana, skvělé scénky s černochem taxíkářem, Fougasse který se do New Yorku vůbec nepodívá a čte jenom prospekty atd... pro mě jednoznačně nejlepší díl četnické série... ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele

Sice ne tak kvalitní jako první díl, ale o to zase vtipnější. Sledovat patálie Chruchota a jeho bandy v americkém prostředí, to je něco neuvěřitelného. Nicole mi v tomto filmu docela vadila, ale aspoň díky ní vzniklo několik dalších legendárních scén. Jiné scény byly zase naprosto zbytečné a natahované (např. Chruchotův "souboj" o maso s chuligány). Chudák Fougasse si toho New Yorku moc neužil :) Vaše flowers jsou hnůj! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Druhý diel Žandára nesklamal. Ba naopak. Opäť komédia plná veľmi vtipných a komických scén tentoraz z New Yorku. Dôstojné pokračovanie Žandára zo St. Tropez, ponúka opäť skvelý humor Louis de Funèsa. Asi sa jedná o môj druhý najobľúbenejší diel série. V tomto filme u mňa jednoznačne vedie výučba angličtiny - zvlášť potom velitelovo: "My flowers are beautiful," to je úplne dokonalý. Ale páči sa mi aj skvelý černošský taxikár. Dej nie je rozhodne nudný, má zaujímavú zápletku a úžasnú pointu. Opäť skvelý dabing zaručuje skvelú zábavu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud si myslíte, že Četník v Novém Yorku je nejlepší díl ze série Le Gendarme, pak je třeba říct, že „Your attitude is not just.“ Občas zaperlí strážmistr Cruchot, když během nanosekundy přejde z buzerace podřízených k rektálnímu alpinismu v pohoří pana rotmistra, ale jinak je tam spousta hluchých míst a nepříliš nápaditých gagů. Lodní lekce angličtiny budiž předčasným vrcholem celého snímku a mám za to, že závodčímu Fougasseovi by při ní slušela věta „My tailor is beautiful..“ ()

Galerie (19)

Zajímavosti (19)

  • Pri nácviku poplachu a následnom nástupe má Cruchot (Louis de Funès) správne oblečenú záchrannú vestu, no v ďalšom zábere, keď sa rozpráva s Fougasseom (Jean Lefebvre) je vidieť, ako má záchrannú vestu oblečenú nesprávne, zaviazanú zvrchu cez ruky. (Van_der_Ovec)

Reklama

Reklama