Reklama

Reklama

The Big Bang Theory: Unaired Pilot

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pilotní díl k populárnímu sitcomu The Big Bang Theory. Leonard a Sheldon potkají dívku Katie, která zůstala bez domova poté, co se rozešla se svým přítelem. Leonard ji, přes Sheldonovy námitky, pozve k sobě na večeři. Katie je drsná a sarkastická, ale změní se, když zjistí, že od ní Leonard se Sheldonem nechtějí nic na oplátku. Nakonec se u nich rozhodne na chvíli zůstat. (TwoFace)

(více)

Recenze (74)

Azog 

všechny recenze uživatele

Výborný pilot k výbornému seriálu. Samozřejmě to mělo několik chyb (především mi nevyhovovali ženské postavy), ale fanoušci Big Bang série je musí prominout - bez tohoto pilota by série neexistovala, a bez chyb, které se projevili v pilotu, by režie nedokázala vytvořit dokonalou verzi The Big Bang Theory. ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že to takhle nedostalo zelenou. Na tomto neodvysílaném pilotu byla nejzajímavější degradovaná verze Sheldona, jenž zde ještě nefiguruje jako ryzí asexuál a pak nerd-holka Gilda, která dalece předčila otravnou a nehezkou Katie, jenž vedle ní a natožpak vedle její budoucí náhražky Penny, působí jako nepovedený castingový vtip. Jinak je to jen trochu předupravená verze oficiálního prvního dílu. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Aneb jak maličkosti dokáží změnit výsledek do velké míry, například hudba při předělech scén je jednoduše otřesná, ne však tolik, jako dvojice postav ženských, které jsou nebetyčně debilně napsané a obzvlášť předchůdkyně Penny je děshrůzná a za celý pilot má vepsanej jedinej dobrej vtip, druhé postavě taky pomohlo rozdělení do postav Raje a Howarda (mnozí zmiňují Leslie, ale tam je onspirace z pilotu menší, než u oněch dvou). Vůbec se nedivím tvůrcům, že v seriálu se tak dlouho vyhýbali plnohodnotným ženským postavám. Jedna z ukázek, jak lze k dobrému změnit pilot ve výtečný seriál, díky ta ty změny. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Som fanúšik TBBT a mne sa tento neodvysielaný pilot veľmi páčil. Možno je to tým, že trochu odbehol od bežného seriálového stereotypu. Ťažko povedať, kde by bol seriál dnes keby sa rozbehol týmto smerom, ale asi je dobré že otcovia tohoto seriálu ho nakoniec ešte poriadne vylepšili. Predsa len, Howard a Rajesh by chýbali a Katie by som za Penny veru nevymenil, aj keď jej vtípek s "vesmírnou loďou na kolesách" ma dostal :D a takéto temné prostredie seriálu naozaj nesluší. Nehovoriac o odfláknutej zvučke a charakterových vlastnostiach Sheldona. No najhoršia bola tá Leonardova a Sheldonova kamarátka, som rád že jej už šancu v ďalšom natáčaní nedali. Ale aj tomu že niekoľko vtípkov nakoniec v oficiálnom pilote použili, len škoda že nie ten so "spaceship on wheels"... Zhrnuté a podčiarknuté, aj keď s výhradami, ako jediný diel svojho druhu kde mal Sheldon za sebou "to" môže byť :)) ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Ja neviem čo od pilotu očakávate. Má iba "navnadiť" na atmosféru celého seriálu, má divákovi ukázať a poskytnúť akúsi reklamu. A práve podľa tejto reklamy si vy musíte vybrať či seriál budete sledovať, alebo nie. Ja som si vybral aj vďaka pilotovi, ktorý bol veľmi podarený. Napriek tomu, že Sheldon ešte nebol úplne "vyvinutý" postava Leonarda všetko v pokoji zachraňovala. (Postupom času sa to už vymenilo). ()

Zajímavosti (7)

  • Mnoho vtipů z tohoto neodvysílaného pilotu se objevilo v 1. a 2. sérii navazujícího seriálu. (filmsim)
  • Sheldon (Jim Parsons) udělá vulkánský pozdrav ze Star Treku (od r. 1966), ale udělá ho špatně. Správně by palec měl být od ukazováčku oddělený. Pozdrav jinak znamená „žij dlouho a blaze“. (SONY_)
  • Na začátku epizody hraje „She Blinded Me With Science“ od Thomase Dolbyho a na konci epizody hraje „Portions for Fox“ od Rilo Kiley. (SONY_)

Reklama

Reklama