Reklama

Reklama

The Big Bang Theory: Unaired Pilot

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pilotní díl k populárnímu sitcomu The Big Bang Theory. Leonard a Sheldon potkají dívku Katie, která zůstala bez domova poté, co se rozešla se svým přítelem. Leonard ji, přes Sheldonovy námitky, pozve k sobě na večeři. Katie je drsná a sarkastická, ale změní se, když zjistí, že od ní Leonard se Sheldonem nechtějí nic na oplátku. Nakonec se u nich rozhodne na chvíli zůstat. (TwoFace)

(více)

Recenze (74)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale ve srovnáním se součastným TBBT je to jen slabší odvar a především laciný. Ještě že se nakonec použila verze kterou vidáme na obrazovkách dodnes.Navíc Sheldon a sex to mi nejde dohromady ještě k tomu Sheldon s úchylkou na velké zadky, a vůbec celkově mi to k TBBT nejde dohromady, zakrývá to totiž jeho podstatu. ( 26.8.14/MAC ) ()

pivson22 

všechny recenze uživatele

Tento pilot byl pro mě velikým překvapením, jelikož vůbec nebyl špatný a trochu mě mrzí, že nakonec neprošel. Nejlepší se mi zdá postava Sheldona a to proto, že je zkrátka více uvolněnější a tolik nelpí na svých pedantských zvycích. Postavy Katie a Leslie už tak dobré nejsou, ale věřím, že by si na ně diváci zvykli. ()

Reklama

Pandos odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem obrovský fanoušek TBBT, ale u tohohle se mi chtělo zvracet. Možná kdybych to neviděl až po několika "normálních" dílech tak by mě to zaujalo, ale v opačném pořadí absolutně ne! Postavy ještě neměly tak propracované charakterové vlastnosti, a ty co ano, tak špatně. Jsem vděčný Chuckovi a Billovi, že to napodruhé už zvládli brilantně. Pokud chcete ale vidět umrčenou holku, velkozadečkofilního Sheldona a zkazit si chuť dívat se na TBBT, tak je to pro vás správná volba! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Chybalo malo a zo solidneho sitcomu sa mohol stat trapas akym je tento pilot. Nastastie ho pretocili. 2 otrasne zenske postavy vyhodili. Namiesto jednej obsadili roztomilu Kaley Cuoco a druhu prepisali na dve zabavne muzske postavy. Jedine Leonard tu je rovnaky ako v serialy. Zato Sheldon je nadrzany chlapik so slabostou pre velke zadky. Pôsobi to divne. 4/10. ()

vinc_vega 

všechny recenze uživatele

Keby pokračovali v tomto, seriál by vyzeral úplne inak. Takže sme radi, že túto verziu škrtli. Inak je toto pekná ukážka ako prebieha výroba kvalitných seriálov. Nedá mi neporovnať to s našou "tvorbou". Mám dojem, že prvá verzia scenára je u nás aj tou poslednou a točí sa na tri pokusy. Vyberie sa z nich ten najhorší a divákom pustia nejaký americký sitcom, aby dokázali nahrať poriadny a úprimný smiech. Ale to už zachádzam. Som však rád, že s Big Bangom v porovnaní s touto verziu zašli poriadne ďaleko. ()

Zajímavosti (7)

  • Mnoho vtipů z tohoto neodvysílaného pilotu se objevilo v 1. a 2. sérii navazujícího seriálu. (filmsim)
  • Sheldon (Jim Parsons) udělá vulkánský pozdrav ze Star Treku (od r. 1966), ale udělá ho špatně. Správně by palec měl být od ukazováčku oddělený. Pozdrav jinak znamená „žij dlouho a blaze“. (SONY_)
  • Pilotní díl se od dalších dílů seriálu značně liší. Howard (Simon Helberg), Rajesh (Kunal Nayyar) a Penny (Kaley Cuoco) se vůbec neobjevují, hlavní ženskou roli přebírá Katie (Amanda Walsh) a Sheldon (Jim Parsons) není asexuál. (TwoFace)

Reklama

Reklama