Reklama

Reklama

The Big Bang Theory: Unaired Pilot

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pilotní díl k populárnímu sitcomu The Big Bang Theory. Leonard a Sheldon potkají dívku Katie, která zůstala bez domova poté, co se rozešla se svým přítelem. Leonard ji, přes Sheldonovy námitky, pozve k sobě na večeři. Katie je drsná a sarkastická, ale změní se, když zjistí, že od ní Leonard se Sheldonem nechtějí nic na oplátku. Nakonec se u nich rozhodne na chvíli zůstat. (TwoFace)

(více)

Recenze (74)

StrixCZ 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se zasmál, ale jsem moc rád, že se tvůrci nakonec vydali poněkud jinou cestou, zejména pokud jde o Penny (Katie) a prostředí. Nechám stranou, že samotný seriál už bohužel (v osmé sérii) zdaleka nedosahuje kvalit, které měl na začátku, nicméně kdyby opravdu začal tímto dílem, asi bych ho nikdy nezačal sledovat. Každopádně pro srovnání stojí za to ho vidět. 55% ()

vinc_vega 

všechny recenze uživatele

Keby pokračovali v tomto, seriál by vyzeral úplne inak. Takže sme radi, že túto verziu škrtli. Inak je toto pekná ukážka ako prebieha výroba kvalitných seriálov. Nedá mi neporovnať to s našou "tvorbou". Mám dojem, že prvá verzia scenára je u nás aj tou poslednou a točí sa na tri pokusy. Vyberie sa z nich ten najhorší a divákom pustia nejaký americký sitcom, aby dokázali nahrať poriadny a úprimný smiech. Ale to už zachádzam. Som však rád, že s Big Bangom v porovnaní s touto verziu zašli poriadne ďaleko. ()

Reklama

Céčko 

všechny recenze uživatele

"This is not one of those stories that starts with inviting a strange chick in and then has you waking up in the bathtub missing a kidney." "And you have no trepidation about doing this." "You heard her. It's going to be fine." "She didn't say it was going to be fine. She said we could keep our kidneys." ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Som fanúšik TBBT a mne sa tento neodvysielaný pilot veľmi páčil. Možno je to tým, že trochu odbehol od bežného seriálového stereotypu. Ťažko povedať, kde by bol seriál dnes keby sa rozbehol týmto smerom, ale asi je dobré že otcovia tohoto seriálu ho nakoniec ešte poriadne vylepšili. Predsa len, Howard a Rajesh by chýbali a Katie by som za Penny veru nevymenil, aj keď jej vtípek s "vesmírnou loďou na kolesách" ma dostal :D a takéto temné prostredie seriálu naozaj nesluší. Nehovoriac o odfláknutej zvučke a charakterových vlastnostiach Sheldona. No najhoršia bola tá Leonardova a Sheldonova kamarátka, som rád že jej už šancu v ďalšom natáčaní nedali. Ale aj tomu že niekoľko vtípkov nakoniec v oficiálnom pilote použili, len škoda že nie ten so "spaceship on wheels"... Zhrnuté a podčiarknuté, aj keď s výhradami, ako jediný diel svojho druhu kde mal Sheldon za sebou "to" môže byť :)) ()

Butch71 

všechny recenze uživatele

Zajímavý zažítek podívat se na tak trochu jinou verzi toho, co už znám, a co mohlo vypadat úplně jinak. Těžko soudit, jak by se mi Big Bang líbil, kdybych tenhle pilot viděl úplně jako první díl, ale nutno dodat, že jsem rád, že se seriál vydal trochu jiným směrem. Každopádně až tak zlý tento pilot není, postavy mají prostě méně propracované charaktery, některé postavy tu chybí a jsou tu jiné navíc a Sheldonův charkter dostal trochu jiný rozměr (Sheldon se sexuálními zkušenostmi). Tenhle pilot představuje prostý průměr sitcomové zábavy a je dobře, že se tvůrci vydali jinou cetou, jinak by Big Bang asi nebyl tak skvělý. ()

Zajímavosti (7)

  • Sheldon (Jim Parsons) udělá vulkánský pozdrav ze Star Treku (od r. 1966), ale udělá ho špatně. Správně by palec měl být od ukazováčku oddělený. Pozdrav jinak znamená „žij dlouho a blaze“. (SONY_)

Reklama

Reklama