Reklama

Reklama

The Big Bang Theory: Unaired Pilot

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pilotní díl k populárnímu sitcomu The Big Bang Theory. Leonard a Sheldon potkají dívku Katie, která zůstala bez domova poté, co se rozešla se svým přítelem. Leonard ji, přes Sheldonovy námitky, pozve k sobě na večeři. Katie je drsná a sarkastická, ale změní se, když zjistí, že od ní Leonard se Sheldonem nechtějí nic na oplátku. Nakonec se u nich rozhodne na chvíli zůstat. (TwoFace)

(více)

Recenze (74)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Gilda (alias Leslie) i Katie (alias Penny) jsou děsu plné a velké díky za jejich nekompromisní přepsání. Zbytek sice viditelně neotesaný a napůl cesty, ale ty základní kameny, na kterých stojí Teorie jak ji známe dnes, tam v náznacích jsou viditelné více než dostatečně, ne že ne. Ve výsledku samozřejmě spíše zajímavé a čistě pro srovnání než opravdu dobré a samostatně funkční, ale co by taky kdo čekal od pracovní neveřejné verze, že? ()

Azog 

všechny recenze uživatele

Výborný pilot k výbornému seriálu. Samozřejmě to mělo několik chyb (především mi nevyhovovali ženské postavy), ale fanoušci Big Bang série je musí prominout - bez tohoto pilota by série neexistovala, a bez chyb, které se projevili v pilotu, by režie nedokázala vytvořit dokonalou verzi The Big Bang Theory. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Chybalo malo a zo solidneho sitcomu sa mohol stat trapas akym je tento pilot. Nastastie ho pretocili. 2 otrasne zenske postavy vyhodili. Namiesto jednej obsadili roztomilu Kaley Cuoco a druhu prepisali na dve zabavne muzske postavy. Jedine Leonard tu je rovnaky ako v serialy. Zato Sheldon je nadrzany chlapik so slabostou pre velke zadky. Pôsobi to divne. 4/10. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

Buďme rádi, že tahle verze nakonec zůstala jenom Unaired, protože v té finální verzi je všechno posunuto o několik úrovní výš. Objevuje se zde docela dost vtipů známých z vysílané verze, ale často použitých v trochu jiných situacích - např. Sheldon má svoje místo v restauraci, nikoliv u nich v bytě (který tady mimochodem vypadá dost hrozně), ale důvody proč si vybral tohle místo jsou v podstatě totožné. Mimochodem v této verzi se Sheldon nevyhýbá holkám (preferuje ty s větším pozadím), dokonce se i vyspal s Leslie (v tomto díle pod jménem Gilda)... ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Aneb jak maličkosti dokáží změnit výsledek do velké míry, například hudba při předělech scén je jednoduše otřesná, ne však tolik, jako dvojice postav ženských, které jsou nebetyčně debilně napsané a obzvlášť předchůdkyně Penny je děshrůzná a za celý pilot má vepsanej jedinej dobrej vtip, druhé postavě taky pomohlo rozdělení do postav Raje a Howarda (mnozí zmiňují Leslie, ale tam je onspirace z pilotu menší, než u oněch dvou). Vůbec se nedivím tvůrcům, že v seriálu se tak dlouho vyhýbali plnohodnotným ženským postavám. Jedna z ukázek, jak lze k dobrému změnit pilot ve výtečný seriál, díky ta ty změny. ()

Zajímavosti (7)

  • Na začátku epizody hraje „She Blinded Me With Science“ od Thomase Dolbyho a na konci epizody hraje „Portions for Fox“ od Rilo Kiley. (SONY_)
  • Mnoho vtipů z tohoto neodvysílaného pilotu se objevilo v 1. a 2. sérii navazujícího seriálu. (filmsim)
  • Pilotní díl se od dalších dílů seriálu značně liší. Howard (Simon Helberg), Rajesh (Kunal Nayyar) a Penny (Kaley Cuoco) se vůbec neobjevují, hlavní ženskou roli přebírá Katie (Amanda Walsh) a Sheldon (Jim Parsons) není asexuál. (TwoFace)

Reklama

Reklama