Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (229)

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Celkom kvalitne som sa u tohto filmu unudil. S Project X to podľa mňa nemá nič spoločné a má to dosť ďaleko od kvality ktorou disponuje. Tento film vyhráva na plnej čiare svojou kvantitou a gíčovými scénkami, ktoré môžte vidieť v ktoromkoľvek teenegerskom filme. Akurát asi jedinú vec, čo má spoločné Project X a 21 & Over je herec Miles Teller 2* ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Taková hodně slušná odreágovačka, u které se sice 90 minut v kuse nesmějete, přesto se ale nasmějete hodně. Filmu dosti škodí první zhruba půl hodinka, kdy vtipu je téměř minimum, poté však krásně nabere na obrátky a začne ta pravá zábava. Konec je hodně povedený happy end, který sice v normálním životě nemožný, ale koho to zajímá. ()

Reklama

slovan1 

všechny recenze uživatele

Film mi docela připoměl Projekt X, u kterého jsem se dost bavil. Je to podobné, rozdíl je v tom, že v "X" se vše odehrávalo na párty v domě a na zahradě, kdežto zde, se jedná o nahánění zkaleného asiata po městě. K tomu si připočtěte moře zážitku a různých událostí při onom nahánění. Za mě 4 hvězdy. Bavil jsem se a užil jsem si to. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nejlepší by bylo být jednadvacetiletý navždy. Tři nerozluční kámoši ze střední, Miller (Miles Teller), Casey (Skylar Astin) a JeffChang (Justin Chon), mají zatracený důvod opít se našrot. JeffChang slaví 21 narozeniny a s tímto věkem se otvírají všechny kluby ve městě, kde alkohol teče proudem a holky jsou tak nějak povolnější. A oslavenec se zlije do němoty. V klubech se zdržíme jen nějakou úvodní chvilku, a pak všichni tři budou obrážet přilehlé studentské koleje a jejich bujaré noční párty ve snaze dopátrat se adresy, na které je JeffChang ubytován, protože ji jeho dva zbylí kamarádi tak trochu nelogicky zapomněli, ačkoliv ho v úvodu na jeho koleji navštívili. A od té chvíle se rozběhne kolotoč neuvěřitelných událostí, kdy dojde od ponížení obou kamarádů od holčičího spolku přes jejich nucenou vzájemnou líbačku až po přilepeného plyšového medvídka v rozkroku opilce. Nejhorší je, že JeffChang má brzy ráno veledůležitý pohovor týkající se studia medicíny, který rozhodně nesmí zmeškat a v zádech velmi přísného a netolerantního otce, který nemá jeho kamarády příliš v lásce. Dejme tomu, že je už přetěžké přijít v žánru teen komedie s něčím novým a svěžím. A přesto se to tomuhle kousku podařilo, ačkoliv nezapře určitou inspiraci populárními "Prcičkami". Mám už takovou zkušenost, že když na filmu dělají dva režiséři, jako v tomto případě Jon Lucas a Scott Moore, není nouze o nedostatky. Pánové, jež jsou současně i autory scénáře, si vedle již zmíněného nelogického nezapamatování si adresy take nepohlídali časové úseky a neuvědomili si, že se za reálnou hodinu nedá stihnout poprat se, dorazit do nemocnice vyzvednout kamaráda v opileckém komatu, převléknout sebe i jeho atd.To tempo bylo zkrátka nereálné. Rovněž pády z několika metrových výšek jsou tady bez větších následků, a nelze brát v úvahu, že opilci mají štěstí a nic se jim většinou nestane. Oproti tomu je překvapením jen poměrně okrajová účast něžného pohlaví v ději. Ve filmu je sice bezpočet pohledných děvčat, ale výrazně do děje zasáhne pouze sympatická Sarah Wright jako Nicole, kolem níž se vytvoří téměř bizarní milostný mnohoúhelník. Po technické stránce je film natočený na vysoké úrovni. Pokud tedy filmu odpustíte určité nelogičnosti a nepřesnosti, bez kterých by se ústřední zápletka příliš nedala rozehrát a vyprávění jako takové by se nerozběhlo, je velká šance, že se nad nočními patáliemi tří vykutálených kámošů skvěle pobavíte. A o nic jiného ani filmu nešlo. Mé hodnocení: 80% ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Oproti o rok staršiemu Projektu X míľový skok dozadu. Toto je tak strašne americko-koláčovo (akože odvodené od pojmu AMERICAN PIE.) preromantizované, bromance a romance peklá zabili všetku tú správnu vlnu celovečerného COOL videoklipu s partou pošahancov, ktorí čas od času aj slušne zarezávali. Kde sa stal problém? Príbeh! Bol absolútne zbytočný a bol na úkor všetkého ostatného snaženia. Ale hviezda hore musí ísť za nasraného ázijského fotríka! Čistý Yakuzák náhodne sa vyskytujúci dementom filme :-) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Vo filme si strihol cameo aj známy anglický hudobný producent a dubstepový DJ Rusko. (Hamaradža)
  • Natáčení probíhalo na University of Washington a v jejím okolí. (Terva)
  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)

Reklama

Reklama