Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (229)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Projekt I jako Idioti, aneb opilé děti na výšce zase dovádějí.. Zápletka je průzračná jak půllitr vodky. Čerstvě 21-letý Asiat, jehož představitel má 31 a vypadá na 11, se krutě ožral - ještěže jeho dva kamarádi mají extrémní přebytek enzymu rozkládajícího alkohol a dají zavčas ho, sebe a dokonce i okolí fyzicky a mentálně do pucu.. Cílová skupina to jistě ocení (ostatně, taky jsem nebyl svatý vyznavač suchého zákona), ale schází mi jakési povědomí dementnosti všeho toho počínání, či zpochybnění aury nesmrtelnosti a nezranitelnosti adolescentů, co jsou plní lihového sebevědomí a pak v reálu někde zhasnou ve čtyři ráno omotáni s autem kolem stromu. Je to komedie, já vím. Ale ví to všichni..? Mimochodem, ten bizon je nejspíš jediný student, který je na tomhle „Harvardu“ schopen dosáhnout na prospěchové stipendium.. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Teenage komédia v ktorej je naozaj len minimum kôz ale aj napriek tomu sa nato dobre pozerá.Hentakú akciu zažiť to by som mohol kludne umrieť.Skvelo som sa bavil, herci boli sympatický a hudba super.Pár vecí tu je troška mindfuck ale komu to pri takejto veci vadí tak nech ide do .... . Skvelá vec viac takých ! ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tohle se nikdy nestalo....... Inspirace trilogií o "Pařbě" je na místě a využitá v mnoha momentech. Ale jsem zvědav, co a jak nového bude v opilosti použito a jak se s tím tvůrci vypořádají. CITÁT - Dobře, jdeme, ale jen na jedno pivo......... Nechutné chcací a blicí scény ubírají příběhu jednu hvězdu a to bez okolků. CITÁT - Všechno bude dobrý, jen ho odtáhneme domů.......no jo, ale kde to jsme?.........kde bydlíš,......Doma!!........ Cameron Diaz je Hispánka? Moc se mi líbila ve Shreckovi......... Hudba mi nesedla, ale pár dobrých momentů se tu dá najít. Například bizon nebo Náčelník. Normální průměr. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Oproti o rok staršiemu Projektu X míľový skok dozadu. Toto je tak strašne americko-koláčovo (akože odvodené od pojmu AMERICAN PIE.) preromantizované, bromance a romance peklá zabili všetku tú správnu vlnu celovečerného COOL videoklipu s partou pošahancov, ktorí čas od času aj slušne zarezávali. Kde sa stal problém? Príbeh! Bol absolútne zbytočný a bol na úkor všetkého ostatného snaženia. Ale hviezda hore musí ísť za nasraného ázijského fotríka! Čistý Yakuzák náhodne sa vyskytujúci dementom filme :-) ()

WillyMarks 

všechny recenze uživatele

No pokud se pojednává o skutečný fakt, že to někdo natáčel s vážným úmyslem, tak opravdu přemýšlím o negramotnosti amerických občanů. No a pokud to mělo opravdu býti tak stupidní, jednoduché, lehkomyslné, bez sebemenší známky inteligence a vážnosti, tak bravo, to se opravdu povedlo. Celý ten koncept "je mi 21" opravdu svědčí o tuposti filmu, jeho postav a příběhu. Občas tam nějaká ta vtipná scéna byla, ale pfff....moc z toho srandy teda nebylo... Kam se tento snímek snažil dostat, to nevím....že by jen chyba člověka, jež dopustil pustit to do kin? Do Projektu X hooooodně daleko... 15% hvězda za hispánský slečny ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Scenáristi a režiséři Jon Lucas a Scott Moore se nechali inspirovat filmem Projekt X (2012), který měl u diváků velký úspěch, a rozhodli se natočit podobný film. (TheTrox)
  • Justinu Chonovi (Jeff Chang) bylo v době natočení filmu již 32 let, ve filmu ztvárnil postavu, které bylo čerstvě 21. (Sancoo)
  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)

Reklama

Reklama