Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pierre Richard je synem bezcharakterního výrobce zbraní, který jde jen za svým ziskem. Když ho otec zaměstná ve své továrně, netuší, jaké hrůzné následky to pro celý podnik bude mít... (oficiální text distributora)

Recenze (61)

Thomick 

všechny recenze uživatele

"Salám alajkum, salám pro všechny" --- Trochu jinej PR taky dobrej PR. Tentokrát ani ne tak jedna nekončící eskapáda, jako spíš naprosto konkrétní satira. Richarda zkrátka nasraly úřady, odbory a frantíkovský vyzbrojování kdekoho na týhle planetě, a tak na koleni sepsal poněkud zmatenej, nesourodej, ale pořád místy perfektně fungující scénář s několika prvotřídníma gagama (policejní stanice, "kolik je hodin?", teploměr). No, já jsem teda furt spokojenej. --- A možná přijdou i Bažanti, hihihi ... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pro ženu je tak příjemné spočinout hlavou na vymknutém rameni. Cítit, že milovaná bytost je zranitelnější než hejno vrabců, když začíná lovecká sezóna." A to se dozvídám až nyní? Kde jsi byla krásko, když jsem začal zvedat železo v posilovně, abych se líbil holkám? Vždyť já býval křehký jako Pierre Gastié-Leroy. Ale to už je za mnou. Nyní přede mnou stál těžký úkol zjistit, zda je mi sympatičtější mladý sociální pracovník pomáhající migrantům nebo starý prodejce zbraní snící o zatažení Švýcarska do války. Byla to těžká volba, ale zvolil jsem juniora, protože s romantickými slůvky na rtech ("Ta mě sere.") jedinečně vyslal nechtěnou snoubenku do rybníka. Přesto jsem očekával o dost více zábavy a sázka na němé groteskní figury u mě netrefila cihlu do kbelíku. Nicméně tank za 8 franků bych si asi k vánocům koupil a rozdělení lidí na bohaté, chudé, nechápavého a Les Charlots nakonec taky mělo něco do sebe. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Překombinovaný. Bažanti jsou tam úplně navíc, sice dělají bordel, ale jiný, než si Pierre přál. Skvělý dabing Petra Olivy a Josefa Vinkláře, ostatní nestojí za nic (už se šetřilo). Pierrovy vtipy tam jsou, jenomže kolem je hodně nepovedené omáčky, a tak ty perličky typu přestrojení sociální pracovníka vygradované poslední scénou ve svářečské kukle naprosto zapadnou. S koncem si jak vidno vůbec nevěděli rady a takhle to dopadlo. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto trapné a debilní. S Pierre Richardem jsem nejspíš skončil. Snažit se vytvořit humor tím, že budeme ve slovech prohazovat počáteční písmena? No, to snad ne. Já to tedy viděl až dabované. V orginálu to bylo možná menší zlo. I přes krátkou stopáž jsem to málem vzdal. Příšerné. Jediná koukatelná pasáž je práce chlapců v továrně, kde podlézají šéfovi a vylepšují pracovní morálku a nasazení. Celkově musím dát odpad! ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se dost odlišuje od ostatních komedií s Pierrem Richardem a podle mě, bohužel, patří mezi ty slabší kousky. Chvílema to je politická satira, chvílema zase taková ta typická Richardovská bláznivina a dohromady to nějak moc nefunguje. Do toho navíc hraje pořád ústřední melodie se strašně debilnim textem (ve filmu byly u písniček český titulky) o "těch hodných" a "těch zlých". Já mam komedie s Richardem docela rád, ale z tohoto jsem moc nadšenej nebyl, i když několik světlejších okamžiků a povedenejch vtípků se ve filmu taky najde. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama