Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

zipoo 

všechny recenze uživatele

"Ta děvka porodila, když jsem jí vojížděl. Takže jsem měl vlastně trojku." -- Tohle je šílenej nářez. Prostě se chechtáš od začátku do konce. Seriál jsem objevil až v roce 2018 a jedině dobře. Je to taková jiskřička v dnešním korektním světě. Buzny, potraty, tlusťoši, negři, nejhlubší kanálové dno a další edukativní témata vám dají pocit, že je tenhle svět zase jednou v pořádku! Jsem dojat. ()

Rapollo 

všechny recenze uživatele

Huáááh! V národě zbídačeném Karlem Gottem, Zdeňkem Troškou a Irenou Pavláskovou nalezl jsem světlo na konci tunelu. Byl to tunel v prdeli rangera Denzela, kterým mu projel pěkně nabrnkutej meat-hammer. Tak jsem si myslel, že nad South Park není. Je. Seriál o figurkách, které všecky svoje povahové klady poztrácely cestou životních potěšení, jako je pornografie, gerontofilie, onanie, zoofilie, drogová závislost, sexuální zneužívání, vraždy a porod antikrista, až z nich osud zformoval partičku zoufalých kretýnků, kterými manipuluje jeden roztomilý, zparchantělý medvídek. Každým dílem víc a víc žasnu, kolik zprasenosti vytryskne skrzevá močové trubice tvůrců. A jsem nadšen, ale jen do chvíle, než zjistím, že blbci z Comedy Central po třetí sezóně seriál zrušili. Konec srandy. Gott je nesmrtelný.Troška teplý. A Pavlásková vyčvachtaná. ()

Reklama

teplic 

všechny recenze uživatele

Po prvej epizóde to vyzeralo nádejne, no ono to tak neskutočne okato kopíruje McFarlanove seriály až ma to prestalo baviť a mal som pocit, že sledujem len jeho ďalší projekt, ktorý zbúchal na kolene pri sraní a skúša ním moju trpezlivosť. Schéma postáv a ich vzťahov je úplne rovnaká ako vo Family Guy a American Dad (a čiastočne aj Cleveland Show). Máme kvázi hlavu rodiny/idiota, jeho antropomorfného kamoša, lezbu, z ktorej si všetci robia prdel, krásavicu, ďalšieho idiota a černocha. Vychádza asi každý piaty punchline, nekorektné vtipy často sú len preto, aby boli. Silené a nijaké. ()

Flatron 

všechny recenze uživatele

Brickleberry ma zarazilo svojím až miestami hraničným humorom, ktorý nie každému musí vyhovovať. AKo najväčšiu nevýhodu beriem nevyrovnanosť jednotlivých epizód, kde niektoré epizódy ste schopný pozerať stále dookola, tak pri niektorých mierne povedané zaspávam. Čo sa týka charakterov, tak tam som si najviac obľúbil Stevena a samozrejme Malloya :) Celkom rozporuplná postava je pre mňa Denzel, predovšetkým kvôli tej jeho úchylke na staršie paničky. Hlavne epizóda, kde si začal najskôr so 70-ročnou babčou a následne aj s jej matkou. :) Priemerné 3* po 2. sériach. ()

dalver 

všechny recenze uživatele

Bezbrehé až do trápna idúce vykrádanie MacFarlanea, Stonea s Parkerom a aj Hannu s Barberou znamená, že počas celého seriálu sa nemožno ubrániť tomu dojmu ´´však to všetko som už niekde videl, ale vo vtipnejšom podaní.´´ Brickleberry je má však jednu výhodu a tou je minimálny rozdiel v kvalite jednotlivých dielov, tu sú všetky rovnako slabé. Veľká škoda, že Comedy Central nedal do placu radšej nové diely Ugly Americans, ale venoval sa tejto biede produkovanej trápnym Toshom. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Když příjde Steve jako černoch na stanici a začne tancovat, tak nechá otevřené dveře. Později ale budou zavřené. (Duoscop)
  • Když letí Woody s Malloyem a Sandersem v letadle, má Malloy nasazená sluchátka jako normální člověk, jenže uši má na temeni. V onom díle ve scéně, kdy Malloy s Woodym špehují Sanderse, má Malloy sluchátka nasazená na uších. (stepan_s)

Reklama

Reklama