Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

kriplozoik 

všechny recenze uživatele

Mně osobně vtipy a gagy v tomto seriálu přijdou sice často řízné, sardonické a občas k vyhrknutí smíchu, ale též příliš bezcitné a bez jakéhokoli náznaku empatie nebo toho, co definujeme jako lidské. Nechci znít staromódně a moralisticky, ale opravdu si myslím, že je to výplod nějakého psychopata nebo sociopata (z lékařského úhlu pohledu). Přestože je to zasazeno do národního parku a hlavními hrdiny jsou lidé, kteří by měli dbát na ochranu přírody, skoro v každé epizodě vidíme její naprostou destrukci (divákovi předhozenou jako něco pro zasmání). A také bezpříčinné násilí, sex (aby se neřeklo), potoky krve a týrání a zabíjení zvířat, které obzvlášť nemůžu překousnout. (Jedna postavička přejede srnku, tak, že vyprskne její vnitřnosti na druhou. Ta pokračuje v mluvení, kde skončila, jako by se nic nestalo.) Kdybych trochu zaparafrázoval a řekl, že v novodobý televizní program, aby byl úspěšný, musí obsahovat sex, násilí a krev, pak si je můžeme v klidu odškrtnout. 50 %. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Po třech zhlédnutých epizodách je zaděláno na velmi vysoké hodnocení! Jsem u 9.dílu druhé řady a tak už mohu hodnotit. Zatím v tomto absurdně humorném a nekorektním seriálu vidím dvě vady. Někdy vtipy sklouzávají do trapnosti (ale není jich moc) a těch dobrých fórů je příliš. Tato "inflace" způsobuje to, že než se stačím vychechtat z jedné hlášky, už tu jsou dvě další. Nevylučuji však, že přidám pátou hvězdu, protože je to nakažlivě zábavné. ()

Reklama

VsetkoVsade 

všechny recenze uživatele

Správanie a konanie obyvateľov rovnomenného národného parku nápadne pripomínajú účinky požitia psychotropných látok na ľudský organizmus. Tvorcovia totiž síce divákom prostredníctvom nich neukážu to, ako náš svet v skutočnosti funguje, miesto toho im však podrobne a do detailov vykreslia, ako by to v ňom podľa každého racionálne zmýšľajúceho občana vyzerať malo. Členom zamestnaneckého kolektívu na pracovisku sneží z nosov v intervaloch tak pravidelných, že kancelárie pripomínajú lyžiarske strediská, ženy sú opačným pohlavím vnímané výhradne ako prostriedky slúžiace k uspokojeniu základných biologických potrieb, verejne utláčanú orientačnú menšinu predstavuje komunita heterosexuálnych jedincov bez jedinej úchylky a osoby vykazujúce známky neznesiteľnej upätosti sú bez výstrahy likvidované priamou paľbou zo strelných zbraní. Po dlhom čase od éry South Parku tu konečne opäť máme animovaný seriál, ktorý do životov nás nenapraviteľných idealistov každou epizódou nanovo vnáša hrejivé paprsky nádeje, že o svetlých zajtrajškoch, ktoré našu spoločnosť jedného dňa čakajú, každý večer pred spaním predsa len nesnívame márne a ja pevne verím, že vytúženej štvrtej série sa dočkám skôr, než sa do pár rokov predávkujem heroínom a spolubývajúci ma na izbe odvykačky hneď v prvú noc umláti zubnou kefkou v ponožke. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Viem si predstaviť aj pomerne horší spôsob ako zabiť čas. Brickleberry bolo zaujímavým počinom asi prvé dva diely. Potom sa to dostalo do pozície typických pre kvázi edukatívno perverzné animáky. Učenie o skutočných hodnotách využívajúc všemožné vulgarizmy sa darí už dlhšiu dobu iným seriálom. Práve tá nenápaditosť robí s Brickleberry jednorázovú záležitosť, ku ktorej sa nemám veľmi chuť vracať. Aj keď každá jedna z postavičiek je svojou úchylkou úsmevná, nemám pocit, že by som chcel ich dobrodružstvá pozerať dlhšie. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelná nekorektní televizní fraška, plná klišovitých, ale setsakra vtipných a zábavných momentů. Této směti politických, filmových i hudebních narážek již může konkurovat pouze South Park. Mluvící medvěd, který zcela bez jakýchkoli problémů patří do nesourodě sourodé rodinky multikulturně založených rangerů, vůdce parku, jehož nejlepším přítelem je upřímnost v momentech, kdy by člověk radši neznal jeho osobité názory, nezávislý černoch s vlastními ideami o životě, hlavně o tom sexuálním, nová rangerka s hanebnou i úspěšnou minulostí, věčně životem klamaná lesbička/mužatka a hlavně Steve. Ten je jen jeden a na jeho stupidní snaze jít si za svými nemožnými sny stojí má obliba k této kreslené ptákovině. Popravdě díky bohu, že seriál má jen 3. série, jinak bych se musel začít hrabat svědomím, zda chci svůj volný čas obětovat právě tomuto televiznímu zjevení. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Když příjde Steve jako černoch na stanici a začne tancovat, tak nechá otevřené dveře. Později ale budou zavřené. (Duoscop)

Reklama

Reklama