Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

jadran90 

všechny recenze uživatele

Nevěra dnes řeší každý problém. Jedna z nejhorších romantických komedií co znám, bez emocí a vtipu. Spousta zbytečných scén, ty zbylé většinou končí nějakou erotickou narážkou, která zničí jakoukoliv romantiku. Závěr je trapný až do nebes. Nenašel jsem na filmu jedinou sympatickou postavu a tím nemyslím jen onen milostný čtyřúhelník. Manželství se přece dá vysmát i nenuceně, s nadhledem... Dávám tomu hvězdu. Jednu, za holky ve spodním prádle a Eshkeriho. ()

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Ne tohle ne.. prostě ne. Taková strašná nudná trapárna, kde to do nějaké romantiky nebo komedie mělo hodně daleko. A ten konec? Jako vážně to vůbec nebylo divné, jak se tam oba cicmají s někým jiným vedle sebe. A hlavně to vůbec člověk nečekal už od té doby, co viděl výraz Anny Faris na té svatbě... takže dvě minuty na začátku, bylo jasné, jak to dopadne. Ráda bych dala aspoň tu 1* za fešného Simona Bakera a sympatickou Rose Byrne, ale svědomí mi to nedovolí. ()

Reklama

halogenka 

všechny recenze uživatele

Romantický? Film sterilní jako prase a postrádající jakékoli emoce. Fórů bylo příliš a moc tlačily na pilu, sem tam hezké a vtipné momenty tím pádem naprosto zapadly. Plus přidejme neschopnost střihače vyhodit nadbytečné a samoúčelné scény (závěť) a je vymalováno. Škoda, kdyby to dostal do pracek někdo šikovný, mohl to být dobrý film. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Páčilo sa mi to skôr na dve hviezdy a až na pár scén to vyslovene trápne neni, ale už roky som nevidel v kinách natoľko dysfunkčnú komédiu. Vážne, ako keby šlo o amatérsky autorský debut. Postavy a ich vzťahy sú veľmi veľmi divne načrtnuté, dialógy šuštia papierom až to bolí (pre príklad www vtip) - neživotné po všetkých stránkach. Záver je na smiech inak ako by mal, a napríklad vedľajšia postava najlepšieho kamaráta hlavného hrdinu, je vo filme iba a výhradne preto, že v podobných filmoch také postavy bývajú. Nechápete jeho jednanie, nechápete jednanie ostatných ani nikoho a keď už mal byť ako postava best mana použitý, mohol dostať s hlavným hrdinom aspoň jednu jedinú spoločnú scénu, ktorá by ich priateľstvo dokreslovala (mimo záverečné titulky). 30%. Naozaj Rose Byrne potrebuje točiť takéto filmy? ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Trochu neobvyklá, ale zato svěží a zábavná romantická komedie, kde se kupodivu nejedná o svatbu, ale naopak o rozvod. Snímek tedy očekávaně svatbou nekončí, ale začíná. Jenomže to nějak neklape a oba jsou k řešení situace nezávisle na sebe výsostně rozhodnuty. Kdo však udělá ten první krok? A tak dochází k různým zábavným i absurdním situacím, které však nepřekračují patřičnou mez a drží se náležitě na uzdě. Snímek je přiměřeně jednoduchý a velice uspokojiví. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Továrna na „rozpouštědla“ použitá ve filmu je ve skutečnosti pivovar společnosti Meantime Brewing Company v londýnském North Greenwich. (Johnny.ARN)
  • Ve filmu se nachází mezititulková scéna. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama