Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovní morálka italských úředníků je mimořádně vysoká, neboť představa nezaměstnanosti je všudypřítomná. Fantozziho dcera navíc oznámí, že čeká dítě. Našel se totiž otrlý dobrodruh, který jí v tom pomohl. Fantozzi se proto rozhodne navštívit nemocnici za účelem radikálního zákroku. Omylem na operačním stole skončí náš pan účetní. Po intervenci u prezidenta republiky je však Fantozzimu uříznutý úd zpátky přišit. Navíc čeká na Fantozziho podniková olympiáda. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

kingik 

všechny recenze uživatele

Paolo Villaggio a jeho nesmrtelý účetní Fantozzi. Natočil se svojí proslulou postavou ještě mnoho bláznivých komedií sice rozdílných kvalit, ale kdo z evropských herců se může pochlubit s takovým diváckým zájmem o crazy osudy jednoho účetního. Přišlo mně, že ve svém dalším pokračování, které rozhodně není druhým dílem, jak se nás snaží chytře zvoleným názvem zmást český distributor, dost přestřeluje a jde do extrému. Jisté náznaky jsou patrné už v jeho přechozích filmech s účetním, ale tady to je nejmarkantnější. Není to až tak vtipné jako spíše trapné,ale poměrně originální gagy nejsou nikde jinde k vidění a Villagio předvádějící je ve svém neodolatelně bezelstném projevu nemá v tomhle ohledu hereckou konkurenci. Extrém já rád, ale ubrat na té zbytečné trapnosti by neškodilo. První Maléry pana účetního jsou asi nejvtipněji propracované (možná ze všech komedií s Fantozzim) narozdíl od "dvojky", která chrlí gagy poněkud překotně a neujasněně. 60% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Pobavil jsem se párkrát, hlavně na začátku a na konci při olympiádě. Ta olympiáda zůstává nejlepší z celého filmu. Komedie s účetním jsem viděl jenom tři - mezi nimi byl i úplně poslední díl, a i ten mi přijde lepší než tento. Paolo Villagio zůstává největším tahounem a dost mě překvapil na začátku, kde létal jako splašený. To bylo také velmi povedené. Bohužel, už je to dost slabota a myslím, že ani paolo tu není nejlepší. Čistý průměr. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl této francouzské komediální série. No, film Maléry pana účetního se fakt povedl, ale toto pokračování ? Bohužel většina vtipů se stala vtipy trapnými. Jinač Fantozzi a většina herců - to vše funguje. Jako nechchci to moc kritizovat, člověk se zasměje, ale už je to dost přehnané - vtipny atd ... I příběh divný. Takže ve výsledku čistý průměr. 50% = *** ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě že úroveń prvního dílu je nedostižitelná, ovšem i dvojka velmi dobře pobaví. Scénář je slabší a druhý film je tak trošku slepenec více či méně povedených scének, kterým opět vévodí Paolo Villagio se svou opičkou, tedy rodinkou. Za vyzdvihnutí určitě stojí úvod filmu, kdy Fantozzi "zaskakuje" za celý podnik, jehož pracovníci se buď dovolenkují v pracovní době nebo jsou ve svém druhém či třetím zaměstnání. Taky je výborná úplatková anabáze Fantozziho v nemocnici. Druhý film je asi ten poslední, který obstojí vedle prvních malérů pana účetního, které řadím mezi nejoblíbenější komedie mého dětství. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Stále sa na ňom dobre zabávam a v mnohom mi príde vtipný, ale tentokrát to už úrovňou klesá a nájdu sa tu aj trápne skeče, či dokonca nepozerateľné a nevtipné prehnané zvrátenosti a tá scéna s krížom mi vtipná nepríde. Tiež to prestrihávanie a menenie scén už bolo viac chaotické, ale pán účtovník je kultová alebo inak povedané historická komická postavička, ktorá má v mnohom nadčasový humor a vie vás pobaviť aj po rokoch a aj pri viacnásobnom vzhliadnutí, čo sa oceňuje, avšak tento film bol priemer. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama