Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovní morálka italských úředníků je mimořádně vysoká, neboť představa nezaměstnanosti je všudypřítomná. Fantozziho dcera navíc oznámí, že čeká dítě. Našel se totiž otrlý dobrodruh, který jí v tom pomohl. Fantozzi se proto rozhodne navštívit nemocnici za účelem radikálního zákroku. Omylem na operačním stole skončí náš pan účetní. Po intervenci u prezidenta republiky je však Fantozzimu uříznutý úd zpátky přišit. Navíc čeká na Fantozziho podniková olympiáda. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle bohuzel nedosahuje kvalit prvniho dilu ani omylem. Zatimco u jednicky jsem se smal prakticky porad, tady to bylo jen misty lehke pousmani a skutecne poradne sem se zasmal jen parkrat. Ono taky uz je to takovy vareni z vody, dost forku uz bylo mozno videt v jednicce a navic uz se to snazi o kompletni film a nejsou to jen scenky spojene do filmu jako v jednicce. Ale zase na druhou stranu jsem se nenudil a Paolo Villaggio byl opet bezchybnej, takze to nakonec ty 3* budou. ()

glaedrr odpad!

všechny recenze uživatele

Spojte nezábavné scénky do celku trvajícího 85minut a je z toho katastrofa.Sarkastické narážky šli úplně mimo mě.Neustálá smůla a neschopnost Fantoziiho a následné ponížení není vtipné,ani když se to děje na skládce,natož doma nebo v kanceláři.Není asi nic,co by se dalo vyzdvihnout,takže jestli hledáte komedii u které se nezasmějete,Málery 2 jsou vaším filmem. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Pobavil jsem se párkrát, hlavně na začátku a na konci při olympiádě. Ta olympiáda zůstává nejlepší z celého filmu. Komedie s účetním jsem viděl jenom tři - mezi nimi byl i úplně poslední díl, a i ten mi přijde lepší než tento. Paolo Villagio zůstává největším tahounem a dost mě překvapil na začátku, kde létal jako splašený. To bylo také velmi povedené. Bohužel, už je to dost slabota a myslím, že ani paolo tu není nejlepší. Čistý průměr. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Paolo Villaggio a jeho nesmrtelý účetní Fantozzi. Natočil se svojí proslulou postavou ještě mnoho bláznivých komedií sice rozdílných kvalit, ale kdo z evropských herců se může pochlubit s takovým diváckým zájmem o crazy osudy jednoho účetního. Přišlo mně, že ve svém dalším pokračování, které rozhodně není druhým dílem, jak se nás snaží chytře zvoleným názvem zmást český distributor, dost přestřeluje a jde do extrému. Jisté náznaky jsou patrné už v jeho přechozích filmech s účetním, ale tady to je nejmarkantnější. Není to až tak vtipné jako spíše trapné,ale poměrně originální gagy nejsou nikde jinde k vidění a Villagio předvádějící je ve svém neodolatelně bezelstném projevu nemá v tomhle ohledu hereckou konkurenci. Extrém já rád, ale ubrat na té zbytečné trapnosti by neškodilo. První Maléry pana účetního jsou asi nejvtipněji propracované (možná ze všech komedií s Fantozzim) narozdíl od "dvojky", která chrlí gagy poněkud překotně a neujasněně. 60% ()

pravo 

všechny recenze uživatele

Fr: „Čo je trebárs prostata? Fan: „ To viem, to viem... pozícia, v ktorej sa žena ...sladký krém...rímsky imperátor... .“ Fr: „ Čo je kibbuz?“ Fan: „...výraz typický pre nárečie v oblasti Alberobello ... .“ Fr: „ Už ti došlo aký si kretén?“ Pôvodné Maléry pána účtovníka boli satirickou komédiou na život okolo nás (byrokracia úradníctva, sociálne rozdiely ...) tak pokračovanie je paródiou predchodcu. Maléry 2 je vlastne iba súhrn pomerne nevtipných komických čísel a svojou podstatou veľmi pripomínajú českú trilógiu Kameňák. Villaggio zrejme neprekusol úspech prvého úspešného diela a bez štipky nápadu a originality sa snažil vytĺcť z toho čo najviac. Postava Fantozziho po tomto filme stratila čaro a snaha zaplniť prázdnotu novými postavami, bizarnosťou a absolútnou neúctou je naozaj úbohá myšlienka. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama