Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

FeriusParfax odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jestli jsem o Policajtovi z Beverly Hills napsala, že to bylo trapné cosi, tak se musím kát a stydět. TOHLE bylo trapné cosi. Většinu stopáže jsme zkoukli zrychleně a celou tu dobu jsem se zaobírala otázkou, ČEMU se může někdo smát. Až jsem se občas z těch trapných scének červenala. No bylo to fakt děsný. Obzvlášť, když jsem se na konci a po plejádě nadávek na tuhle trapnost dozvěděla, že se jedná o výcuc toho nejlepšího. Jsem ráda, že je tento otřesný zážitek za mnou. ()

Illioplius 

všechny recenze uživatele

Mám rád takýto absurdný humor a preto som sa viackrát príjemne pobavil. Avšak nemám rád, keď humor prekročí istú hranicu, ktorá je nepochybne celkom subjektívna. Malo to za následok, že v niektorých chvíľach som sa nudil a občas mi vtipy pripadali trápne. Celkový smer či druh humoru však mimoriadne oceňujem. ()

Reklama

Renfield 

všechny recenze uživatele

Většina scén výborná, ale jsou tu i takové, místo kterých mohlo klidně být něco úplně jiného. Za to animované pasáže jsou trefně ujeté, občas by se snad daly nazvat až poetickými. Tedy ke scénkám padnou a dobře je propojují. Každopádně Cirkus je Cirkus, musím si ho zase po dlouhých letech připomenout. Končím, kočka mi žere barák. 75% ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Nie je to film v pravom slova zmysle. Ide o výber pravdepodobne najlepších skečov z rôznych epizód Monty Python's Flying Circus. Scénky sú nanovo prestrihané. Scény spolu priamo nesúvisia a sú pospájané animovanými predelmi, ktorým ja moc nemôžem prísť na chuť, ale uznávam, že práve tie robia štýl a atmosféru lietajúceho cirkusu. Snímka je plná absurdného montypythonovského humoru. V porovnaní so Životom Briana však výrazne zaostáva. ()

Ludva 

všechny recenze uživatele

[2009-03-09] * "How to Avoid Being Seen" je vynikající začátek. Podobnou kvalitu si udržuje i většina dalších skečů ("The Dead Parrot", "The Upper Class Twit of the Year", Kilimandžáro, Krotitel lvů, Myší varhany, Sebeobrana proti ovoci a další). Animované vsuvky jsou méně vtipné a některé scénky taky nemají tu pravou šťávu, ale špatné rozhodně nejsou a aspoň umožní na chvilku nabrat dech a sebrat koncentraci na další útoky na bránici. Možno vidět kdykoliv a od libovolné minuty filmu. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama