Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

kolotroch 

všechny recenze uživatele

Pre mna jednoznacne najlepsia komedia tejto filmovej dvojice. Ako tradicne neohrozeni, ako tradicne ti ostatni vyzneju ako vrchol neschopnosti a ako tradicne som sa rehotal od zaciatku az do konca. Najlepsie sceny a hlasky z filmu: Spolocny obed. Spencerova otazka soferovi limuziny po tom ako mu oznamil, ze bude soferovat: "Ty tady zustavas?" Scena s cesanim brady :-D. Scena s cvokarom a ani nahodou nezhypnotizovanym Spencerom :-). A jasne, zaverecna bitka :-). ()

Grogan 

všechny recenze uživatele

Hill a Spencer tentokrát museli ztvárnit dvě rozdílné povahy. Kromě svých obvyklých rolí sebejistých chlápků, co nejdou pro ránu daleko, hrají i jejich naprosté protiklady - přecitlivělé a bojácné milionáře. Bitky a hlášky jsou (nepřekvapivě) skvělé. ("Dostanu se přímo k věci, pane Vonder." - "Jo, ten milion.") ()

Reklama

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Přelomový film, nejen zvuk stereo, ale i obraz. Člověk by čekal, že se zdvojením hlavních hrdinů bude i dvojnásob legrace, což se jaksi nepotvrdilo. Asi by to chtělo natočit komedii Trojníci nebo radši Čtyřníci. Nejcennějším příspěvkem filmu tak zůstává poznání, jak je hudba přínosná. Páč se to nezdá, ale výrazně zesiluje člověku tělo, takový Spencer nedělal celý dny nic jinýho, než hrál na saxofon, takže z čeho jinýho by jeho svaly nabyly ocelový tvrdosti,než z mačkání těch klapek? A propo Spencer, mě vždycky fascinovalo, jak ho ve filmech označovali za děsného obra a siláka, a přitom byl možná menší než Hill, a kromě bříška na něm nic moc velkého nebylo, ruce a nohy normál. Asi v tom hrála roli psychologie, lidi s vousem vypadaj divoce a nebezpečně. Teda až na některý výjimky, třeba hipsteři, ty jsou teda taky nebezpeční, ale jen když je člověk potká na nějaký špinavý ulici, páč mít na sobě nalepený špačky od cigaret od válení se na zemi smíchy fakt není nic příjemnýho. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle mě to je jeden z nejslabších filmů dvojice Bud Spencer a Terrence Hill. Sice se stále najde spousta dobrých gagů a bitek, ale přišlo mi, že Bud Spencer už nějak nemůže, fakt se tady sotva hejbe a Terrence Hil má zase problém s tim, že je v tomhle filmu celkem často trapnej, hlavně jeho komentáře při bitkách jsou velice slabým odvaem na to co předváděl v jiných filmech. Ale zase na druhou stranu se musí nechat, že i tak film dokáže pobavit, někdy dokonce velmi slušně a že oba v roli dvojníků jsou fakt báječný, ale celkově to je bohužel jen průměr ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Osobně mám tenhle film hrozně rád a zároveň bych se ho nebál zařadit do top trojky, nej filmů s Budem Spencerem a Terencem Hillem. I výběr vedlejší herců, do rolí záporáků, šoférů, služebnictva atd, je naprosto perfektní a nemá chybu. Ale čím je tenhle film naprosto odzbrojující je humor, který je naprosto, ale naprosto perfektní směsice hlášek, vtipných situací a i bitek. A to nemluvím o té dvojroli, kterou si tady Bud a Terence střihli. Tenhle film je úžasný, i po letech. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. října 1984 v Západním Německu. (Varan)
  • Počas bitky v prístavnom bare, keď sa Greg (Bud Spencer) a Eliot (Terence Hill) schovajú pod barový pult, tak po nich Tangovi (Nello Pazzafini) gangstri začnú hádzať barové stoly a stoličky, pričom hádzaním porozbíjajú fľaše v policiach za barovým pultom. Keď prestanú hádzať, môžeme na hornej polici vľavo vidieť, že zopár fliaš zostalo nedotknutých. V ďalšom prestrihu sa však na polici už žiadne nenachádzajú. (AxelWers)

Reklama

Reklama