Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud možná vypadá jako doktor, ale doktor rozhodně není. To jen jeho indiánský kamarád Orlí oko přepadl vlak a ukradl jednomu doktorovi kufr, ve kterém prý má být největší poklad. Ale co je tohle za poklad? Jen samé lékařské knihy a nástroje. Jenže než se Bud naděje, celé město, do kterého právě společně s Orlím okem dorazil, si myslí, že Bud je doktor (má přece lékařský kufr) a hned mu zařídí ordinaci. Bud tu ale bude mít ještě jinou práci - musí město zbavit lupičské bandy, která řádí po celém okolí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Buddy míří na Západ a já se svým hodnocením mířím na čtyři hvězdičky. Proč na čtyři ? No hned to vysvětlím, byť hlavním neduhem se může zdát že zde chybí, jeho dlouholetý parťák Terence Hill, kterého nahradil herec Amidou, tak to neni ten problém. Ten problém, je nevyužitý potenciál, co by Buda jako doktora. Protože to jak Bud lečí své pacienty, bylo naprosto vtipný a originální a je tedy velká škoda, že se to omezilo jen na čtyři pacienty, ano počítám banditu a jeho problémy s chrupem. V tomhle směru je to i jediný problém, Amidou co by Orlí oko, výborně zastává roli vtipálka a mírného provokatéra, záporáci sou taky dobře zahraní a má to i fajn bitky, hlavně ta velká v hospodě, je naprosto perfektní. Celkově sem hodně spokojený a líbilo se mi, jen je škoda že Bud nemohl vyšetřit vícero pacientů, určitě by na jeho léčbu nezapomněli. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Miluju Buda Spencera i Terence Hilla, když hrajou převážně role z divokého západu, neříkám že ostatní filmy jsou špatné, ale víc jim sluší spagetti filmy. Velice zajímavá a vtipná scéna mě přišla hned ze začátku, když Buddy přepadl vojenský transport a pak hnedle jeho bratr zase vlak a pak místo atrap tam byli skuteční indiáni. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Další z povedených westernových komedií s Budem. Který je omylem povžovám za doktora díky kufříku ,který ukradne ve vlaku. A tak příjíždí do městečka a indiánským přítelem a lečí lidi poněkud svérázně ,ale kupodivu to zabírá. Ve městě řádí banda lupičů ,která vyhání obyvatelé místní zástupoce šerifa (ted už vlastěn šerif) šerifa zastřelili na to sám nestačí ,jenže na tom zástupci něco nehraje.... vše je prošpikováno spoutou gegů a vtipných situací. Za zmínku stojí souboj Buda a šerifa v jídle. Kdo vyhraje není třeba prozrazovat to je snad jasné. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Už k vám dorazila ta epidemie hepatitidy? - Občas se tady staví." Některý aspekty lékařskýho vzdělání sice zůstaly "doktorovi" Buddymu doposud skryty, ale to nic neubírá na jeho mistrovství v obouručným mlaskavém fackování banditů, který občas vyšperkuje nekompromisně zatloukacím kladivem do země. Děj tohoto westernu samozřejmě není podstatnej, neboť vše důležitý se skrývá v postavách poletujících okny, dveřmi či zdmi a následnejch suchejch hláškách dobře živenýho fousáče. Těžko od filmu s Budem Spencerem v hlavní roli očekávat více. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Westernová komedie, která nenadchne, ale ani neurazí. Jejím největším kladem je asi hudební doprovod, což koneckonců nepřekvapí, když je pod ním podepsán Ennio Morriconne. Pár povedených fórků na téma Budovy neznalosti medicíny a slušné jídelní scény. Kdyby byl místo trapného indiána parťákem tradiční Terence Hill, bylo by to asi o hvězdičku výš. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama