Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do hrobu

  • USA A Million Ways to Die in the West (více)
Trailer 1

Albert (Seth MacFarlane) se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfried), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna (Charlize Theron) a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost a nezdolné odhodlání ho to taky naučit. Pro Alberta je „studium střelby" životně důležité, protože se porafal s kníratým objevem (Neil Patrick Harris) své bejvalky a velmi neuváženě ho vyzval na souboj. Vyhráno ale mít nebude, ani když náhodou vyhraje. Anna, která pro něj má čím dál větší slabost, je totiž stále ještě vdaná za nejproslulejšího pistolníka široko daleko (Liam Neeson). A tomu se rodící se vztah mezi vlastní ženou a ovčákem pochopitelně vůbec nezamlouvá. (Cinemart)

(více)

Videa (42)

Trailer 1

Recenze (819)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Je vidno, že když se utvoří vkusný kompilát absurdního humoru, inteligentních narážek a fekálních džoučků, může to stále ještě fungovat na jedničku jako Clintonovo libido. Oh, má Čárlý, kdybych já v tobě stále neviděl tu nešťastnou hrmolizku ze Zrůdy.... o kolik jen smutně osamocených orgasmů jsi mě onou prokletou rolí připravila. Nu což, vstaly nové bojovnice. Tak tedy - nejen za ukázkový happyend, bonusovou scénu a naději, že ne všechny cysty vedou do hrobu, pálím plnou a pěstím vykroucený mustaš. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Fanoušek westernů nejsem, ale tohle fakt pobavilo. Několik povedených hlášek, přesně tento typ humoru mi sedí. Já se bavil a párkrát pořádně zasmál, jako praštěná komedie sedí výborně. Hledat v něčem větší smysl, logiku a nějaký příběh nemá smysl. Vypnout a užít si hlášky je to nejlepší, co může divák udělat .. 7/10 = 73% ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

[ČSFD projekce] Pokus o parodování divokého západu fekálním humorem, který je v dnešní době nesmírně oblíben. Sám za sebe mohu říci, že zápletka, děj i samotné rozuzlení je naprosto předvídatelné, viděné již tisíckrát, a tak nečekejte nějakou originalitu. Na druhou stranu je zde i spousta humoru, kterému se člověk opravdu rád zasměje. Rozhodně bych tenhle odpočinkový film neshazoval, protože je přesně tím, čím je a pochopení jeho samotného, jako něčeho jiného, není na místě. Prostě bláznivá komedie, která se snaží za každou cenu rozesmát diváka. Nic víc, nic míň. 75% ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Zoufale nevyužitý potenciál - mnoho scén vyloženě volá po nějaké pointě, ale nedočkáme se jí, scénář je prostě trestuhodně odfláknutý. Tak třeba scéna s Christopherem Lloydem - úžasný cameo, ale k dokonalosti mu chyběla nějaká tečka. Pár povedený vtipů se naštěstí najde, super je brutální running joke s neustálými smrtelnými nehodami a funguje i ta romantika. Celkově špičkově natočený western, krásná kamera, výprava, hudba...vystříhat těch několik trapnětrapných fekálních scén a byla by to fakt příjemná komedie. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Rková komédia z divokého západu s Charliz Theron a Liamom Neesonom ako záporákom. Silné to ingrediencie, ktoré vyšli na vnivoč. Sitcomovské primitívne vtípky bez nadväznosti, už len rehot divákov v pozadí chýbal, Macík bol dejovo oveľa konzistentnejší. Väčšina obsadenia pôsobila neprirodzene, napochodujeme do záberu a pokecáme si, okrem uvoľnenej Charlize Theron. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (23)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna. (MikaelSVK)
  • Albert (Seth MacFarlane) v jedné scéně říká: "Mi La Ku Nis, Mi La Ku Nis," což je v titulcích přeloženo jako "fine, fine". Jedná se o odkaz na herečku Milu Kunis, která je Sethovou dobrou kamarádkou. Zahrála si také ve filmu Méďa (2012) a namluvila hlas Meg Griffinové v seriálu Griffinovi (od r. 1999). Oba projekty jsou dílem Setha MacFarlana. (Dr Lizal)

Související novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (více)

Reklama

Reklama