Reklama

Reklama

Jack – Zabiják obrů

  • Česko Gigantický zabiják (více)
Trailer

Obsahy(1)

Obří stonek fazole přenáší Jacka do země v oblacích, kde přežívá prastaré Zlo v podobě dravých pravěkých tvorů. Krvelačná zvířata se navíc rozhodnou napadnout Zemi a bude na Jackovi a jeho zabijáckých schopnostech, aby tyto potvory poslal tam, kam patří. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prvé minúty som chválil. Obstojná retro výprava ( som rád, že aspoň občas nezasadí The Asylum tradičný príbeh do 21. storočia ), s príbehom sa trošku pohrali a kamera zaberá remeselnejšie, ako v doterajších asylumáckych hitoch. Lenže netreba chváliť pred koncom. Všetko sa to opäť zvrtne v klasický výplach tohto štúdia, plný nelogičností, debilnej réžie a správne toporných hereckých výkonov. Aspoň, že ich napadlo narvať na Jane March tesné kožené nohavice. ()

pursulus odpad!

všechny recenze uživatele

Je snadné comentovati snímky Asylum.¬         Ten plakát s modrou oblohou a strašlivou příšerou otevírající zubatou hubu na hrdinu se dvěma meči dole má se k filmu jako šálek voňavého čaje z čínských hor pitého v poklidu loubí čajové zahrady k vývaru z pracovních ponožek dělníka po týdenní šichtě pitého ve špinavé stavební buňce z nikdy neumytého hrnku. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová tragédie o klukovi, který si tu hraje na Froda Pytlíka. Lítá si tu s motorovou katedrálou, která je až prapodivně podobná barcelonské Sagradě Familii a čelí několika příšerně vyrobeným monstrózním dinosaurům. Aby na ně přece nebyl sám, tak mu pomůže britská armáda čítající asi deset vojáků v uniformách z druhé světové války, která jen staticky stojí na místě a střílí ze svých samopalů. Je to opravdu hrůza, co to tentokrát Asylum vypustilo do světa a Ben Cross tak přidal další hřebíček do rakve coby herec příšerných béček. Jediné, co na tomhle filmu zaujme, je Jackova matka Tanya Winsor v rajcovních béžových propínacích šatech (4. minuta) a poté v černých šatech s květinami (25. minuta). [435. hodnocení, 35. komentář, 17%, 217. nejhorší film] ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Vynikající klasika 'Jack a stonek fazole' byla nedůstojně znásilněna studiem Asylum. Jinak se tato zrůdnost nedá ohodnotit. Originální název 'Jack - zabiják obrů' to dává jasně najevo. Český distributor se to snaží skrýt pod názvem 'Zabiják obrů'. Příznačné. Má to být jakési zmodernizování, ale jak bývá u tohoto filmového studia zvykem, při jeho sledování hrozí u diváka pominutí smyslů. Takže ve svém vlastním zájmu doporučuji vynechat. A kde se tam vzal Ben Cross? To neměl na zaplacení účtů, že vzal roli v tomto paskvilu ? Názorný příklad toho, jak hluboko lze klesnout. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Kamera brousící okolo skupiny povídajících kolem Jacka na začátku filmu je velmi povedená. To jsem snad ani u Asylum nečekal, Jenže je to právě Asylum, které nedává filmů moc velkou záruku, že budou dobré a tak taky ani nic nečekám. Nebudu tak zklamán. Nečekejte Oskara, spíš Maliny. Ale já se celkem bavil a film si užíval. Triky jsou strašné a dialogy ještě horší:))) Jo, já jsem o kouzelných fazolových stoncích něco nastudoval........... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Tak ako mnoho ďalších filmov podobnej kvality, aj tento obsahuje mnoho nezrovnalostí. Jedna sa týka doby, do ktorej je film zasadený. Pokiaľ ide o vojakov, tí nosia prilby, aké sa nepoužívajú od dôb Druhej svetovej vojny. No niektorí z nich sú naopak vyzbrojení puškami typu Kalašnikov, ktoré ale boli vyvinuté až niekoľko rokov po tejto vojne a navyše britská armáda ich nikdy ani nepoužívala. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo v Anglii ve městech Wales, Manchester a Liverpool. (Terva)

Reklama

Reklama