Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (456)

claudel 

všechny recenze uživatele

Absolutní oddechovka, celkem důstojný návrat ke klasice, samozřejmě v dnešní době není korektní, aby byli Muži v černém bez žen, ale vůbec mi to nevadí, Tessa Thompson po celou dobu vystupuje nesmírně sympaticky. A můj oblíbenec Liam Neeson mě nemůže nikdy zklamat. Nedělní odpoledne, když je pošmourno či prší, může být výborně vyplněno touto filmovou záležitostí. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Asi netřeba připomínat, že jsem velký fanoušek původní trilogie, jež jsem viděl mnohokrát (nefanoušek pravděpodobně do kina nevyrazí, respektive vzhledem k výdělkům nevyrazil). Kvůli rebootování jsem od dalšího dílu příliš nečekal, naději dodalo pouze angažmá F. Garyho Graye, jehož Straight Outta Compton je sice boží, ale evidentně se nejedná o univerzální talent tohoto čerstvého oblíbence filmožroutů. Bohužel, čtyřka Mužů v červém (ano, je to sequel s jinými postavami) definice nemastné neslané drahé “zábavy,” která ale není ani příliš vtipná a nakonec ani zábavná. Hemsworth se pitvoří přesně v jeho stylu, ale zábavné to bylo naposled u rebootu Bláznivé dovolené (ty scény ve kterých vystupoval). A Tessa Thompson si pravděpodobně myslí, že má mnohem vyšší charisma, než ve skutečnosti má. Zkrátka a dobře jsem po těch devastačních recenzích příliš nečekal, zklamán nejsem, ovšem taky jsem nedostal nic nad očekávání jako se mi to nedávno stalo u posledních X-menů. Pravděpodobná stopka pro tuto sérii mě tedy příliš nemrzí a spíše mne zajímá, co u Soňáků zas za pár let vymyslí. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Znie to akoby som bol degradovaný a povýšený zároveň.“ Nechcem sa hrať na kazateľa, ale pri filmoch ako tento človeku napadne, že svet je nefér. Máte množstvo talentovaných ľudí, ktorí ak by dostali príležitosť, mohli by tvoriť parádne filmy. Namiesto toho nejaký fušer, ktorého stredné meno by mohlo byť Nuda, dostane 110 miliónov a natočí TAK strašne neviditeľný film, po ktorom neštekne ani pes. A to poznám všelijakých psov. Ale po tomto by neštekli fakt ani ony. Zúfalo nudné. Takmer ma to až bolelo pozerať. Cameá (mopslík, šváby) to fakt nezachránia. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Film je sice sci-fi, ale mohlo by to mít apson logické scény. Když sedím na nějaké kosmické motorce před desítkami lidí a vyblejsknu jim oči, protože mě viděli sedět na kosmickém křápu, určitě to nepomůže, když před těmi samými desítkami lidí, na tom samém vesmírném křápu odjedu. No a když se ocitli v poušti, jasně že. Rozděláme si tam ohýnek. Běžně se to dělá. Dříví se tam taky lehce shání. Proč ne. Je to slabé. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pro mě film, který už jde hodně za hranu co se týče chování mužského hrdiny v akčním filmu. (O komedii se nebudeme bavit, tady se totiž není vůbec čemu smát.) Poprvé je zde využita hlavní chlapská role primárně pro účely dámského publika a Chris Hemsworth se chová jako klasická půvabná pipina. Moc jsem nepochopil komu se tímhle chtěli tvůrci zavděčit. Ženy na podobné filmy nechodí a chlapi nestojí o to aby koukali na nějakého ňoumu co čeká až něco holka vymyslí. Nakonec ani ten Liam to nezachrání. Začíná mě připadat v poslední době buď zhnusený nebo už opravdu starý. Jasně nejslabší kousek série, který mě udělal největší radost globálním kasovním neúspěchem. Neumím si představit že by tahle slabě natočená kravina vydělala fůru prachů a my dostali další pokračování série v podobném duchu a nedej bože bez Willa. 40% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Agent H (Chris Hemsworth) v jednej scéne bojuje s malým kladivom. Toto je zrejmý odkaz na úlohu herca Chrisa Hemswortha ako Thora v Marvel Cinematic Universe. (chesterko)
  • Ve filmu zmiňují první migraci mimozemšťanů v roce 1889. V prvním filmu Muži v černém (1997) je řečeno, že první kontakt proběhl 2. 3. 1961. (LaserJet)
  • MIB má vlastnú expresnú železničnú dopravu medzi New Yorkom a Londýnom, pretože tieto mestá sú od seba vzdialené 5570 km. (chesterko)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama