Reklama

Reklama

Hataraku maó-sama!

(seriál)
  • Japonsko はたらく魔王さま! (více)
Trailer 1
Japonsko, (2013–2023), 14 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Satoši Wagahara (kniha)

Hrají:

Nao Tójama, Mamiko Noto, Júki Ono, Kanae Itó, Jóko Hikasa, Hiro Šimono, Ajaka Suwa, Saori Óniši, Hiroki Jasumoto, Júiči Iguči, Kenta Mijake, Harumi Sakurai (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(37)

Obsahy(1)

Démoní kráľ Sadao je len krôčik od dobytia sveta, keď je porazený Hrdinkou Emilia a nútený presunúť sa do iného sveta - novodobého Tokia. Nakoľko jediné, čo démoní kráľ dokáže, je dobývať svet – čo je skutočne nevyhnutná schopnosť v situácii, v ktorej sa ocitol – musí pracovať ako brigádnik v MgRonalde, aby mohol platiť prenájom a ostatné životné náklady. (Anego)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (18)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě hodně bavilo a dost jsem se nasmál. Bohužel pak to sklouzlo do průměru a věnovalo se to souboji mezi McDonaldem a KFC, což fakt zajímavý není. Jinak postavy pěkné, animace též a hodně pobavil i ten jazyk z fantasy světa. Jen škoda nevyužitýho potenciálu, takle jen 65%. I přesto pokud bude 2.série tak určitě koukám. ()

skretik 

všechny recenze uživatele

Uz po prvom dieli som chcela dat 5*... ja nemozem, tak sa smejem :D... Holy Poter, MgRonalds :D... no neskutocne :D... paradny suchy humor, taky ja fakt mozem (minispoiler vo volnom preklade: EMI: hlavne sa nenechaj nikym inym zabit, ja ta zabijem... MAOU: a mohla by si nevykrikovat take veci na ulici??!!... HIHIHI) ()

Reklama

Hromino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mile překvapen tímto seriálem jsem. Když jsem po době nepříliš krátké opět slyšel spojení "vládce démonů" a "hrdin(k)a", málem mě braly mory a dosti jsem váhal, zda vůbec zkusit první díl, ale nakonec jsem rád, že jsem se opět nedočkal stejné scenáristické křeče a přespříliš bujného poprsí jako u Maojú. Synopse ve mně sice vyvolala dojem, že půjde o nevtipnou blbost plnou všehomožného ksichtění, nepřiměřených výlevů nejzákladnějších emocí a koňskou dávkou fanservisu, ale ve výsledku jde nakonec o velmi příjemný seriál s rozumnou dávkou nenuceného humoru a trochou romantiky, ovšem té je tam opravdu jen malé, uměřené množství, proto bych seriál za rabukome neoznačil. Líbí se mi, že seriál podobně jako Gintama obsahuje odkazy na rozličné prvky z "našeho světa" – kromě McDonald's třeba i na Harryho Pottera či film Super Size Me – a operuje s postavami, které jsou vtipné, nápadité, umí si získat mé sympatie a žádná mi nepřijde zbytečná. Na rozdíl od ostatních doposud zde komentujících bych si však dovolil polemizovat o (ne)záživnosti druhé poloviny seriálu. Ta mi naopak přišla lepší nejen proto, že přinesla více zajímavých postav, ale také proto, že více obsahovala vyloženě konverzační scény a právě onu vícedílnou zápletku o souboji mezi fastfoody. Je to zkrátka taková fajn oddechovka, která sice nijak zvlášť diváka nenadchne a do křesla jej hloubkou psychologie postav a propracovanosti děje opravdu tvrdě neposadí, ale jako příjemné pokoukání po náročném dni slouží přímo výtečně. A výtvory studia White Fox mě zajímají čím dál více. Trochu slabší 4*. ()

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

hádejte, jak to skončí. V dešti na křižovatce předá hlavní hrdinka hlavnímu hrdinovi deštník. Má se smysl na toto anime dívat? Nedoporučuju. 20% UPDATE: možná jsem se unáhlil, studio potvrdilo letos, tzn. po osmi letech, druhou sérii. Zatím nicméně ještě bez konkrétního data. Pokud to v dohledné době vydaj, předpokládám, že minimálně o dvě hvězdičky zvednu. ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem byl opravdu spokojen, řekněme první 4 epizody. Připadalo mi, že tento seriál má dobrý nádech, co se rozložení postav týče. Vždycky mají postavy v těhle slice of life nějakou osobnost, ať už je to obyčejný školák, upír, terminátor nebo třeba ďábel. Když si pak ale všichni sednou někde u stolu a jen mluví, přestane na tom najednou záležet. Proto bych řekl, že Maou nejprve velice zdařeně ovládal svou druhou identitu pekelného vládce, ale jakmile se z něj po pár epizodách stal regulární zaměstnanec fast foodu, jako kdyby mu něco prasklo v hlavě a je z něj najednou jeden z těch pošuků, co neusále opakují stokrát omleté fráze typu "Sorry for waiting." nebo "Enjoy your food." Co nám pak po druhé polovině seriálu přibyly nové postavy, už to jaksi nebylo to, co jsem k tomu cítil ze začátku - ze slibného rozjezdu nakonec pro mě docela zklamání. ()

Galerie (381)

Reklama

Reklama