Reklama

Reklama

Generation Iron

Trailer 1

Obsahy(1)

Jedná se o dokumentární snímek z kulturistického světa, kde nahlédneme nejen do zákulisí kulturistických soutěží, ale i do běžného života několika borců. Film je situovám a určen pro širší spektrum publika. Zjistíme tak co pojem "kulturista" všechno obnáší. (Expertt)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (85)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Nejsem nadšený a ani nejsem neštastný , zkrátka to nesplnilo moje očekávání . Myslel jsem že se tento dokument podívá i do soukromého života kulturistů , sice se tam podíval , jenže jenom tak zlehka . Ale i tak to má co nabídnout , třeba zpracování kterým se jen tak každý dokument pyšnit nemůže . ( 20.5.14/MAC ) ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn dokument o současné špičce kulturistiky, mnohem podrobnější než například kultovní Pumping Iron, ale stejně stále doce povrchní, kdy sice na oko přináší osudy několika vybraných jmen před kvalifikací na Mr. Olympia, a to se všemi emocemi, očekáváním a zklamáním, ale ve výsledku jsou všechny informace vesměš povrchní a jakoby určené laické veřejnosti - přitom cílová skupina v drtivé většině bude právě u fitness publika, které by se jistě rádo dozvědělo co nejvíce detailů a pěkně podrobně. Na druhou stranu jako obecný pohled na vrcholovou kulturistiku dnešních dní je to reprezentativní kousek. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Po "Pumping Iron" tu máme "Generation Iron", který divákovi přináší daleko více kreatinu a testosteronu - inu, doba se mění a kulturisté s ní. Zatímco v prvně zmiňovaném snadno uvěříte například Arnoldovi, že by stihnul doběhnout ujíždějící autobus, zatímco v novém dokumentu pánové Heath a Greene podle mě potřebují asistentku už i například u konání velké potřeby. Nicméně příjemně natočený dokument a jelikož mám k posilovně blízko, hodnotím kladně........moje hodnocení = 8 z 10. ()

guruhonza 

všechny recenze uživatele

1. Nudný, nezajímavý, oničem - řeknu proč 2. Když koukám na film, tak se chci dozvědět něco novýho... to se mi nepovedlo tady 3. Film byl prakticky dělanej k přípravě na 2012 Olympii. Po tý Olympii čekali rok, než ho týden před 2013 Olympií dali do kin... a další půlrok na to se dostaly do oběhu DVDčka => torrenty => slavný link na youtube 4. Těšil jsem se, jak si zaplatím za film, kterej chci podporovat... No jsem rád, že jsem za to nedal ani korunu, protože to za to nestálo. 5. Proč je ve filmu kurva tolik kulturistů? Phil a Kai měli být hlavní, okolo nich 2 menší role... ale nemělo to bejt rozhodně tak, že tam bude 1,2,3,4,5,6,7 (asi) kultíků, každej stejně velká role a ve výsledku vlastně tak širokej záběr, že se o každým z nich dozvíme velký hovno. Phil že je namyšlenej? Ok. Možná. Kai je ten kluk z děcáku, co byl jako mladej agresivní? Aha. Ok. Ale proč? Jen proto, že tam o tom je jedna, nebo dvě scény? Děláte si srandu? K čemu tam kurva byli Hide a Roelly, když neuměj vůbec anglicky a nedozvěděli sme se o nich nic zajímavýho? Proč tam je Pakulski, když se o něm dozvíme jen to, že to je science geek a že sou aSteroidové v každém sportu? Jako nějakej klip ok, ale část filmu? Herecká role Charakter? Ne!!! 6. Dennis Wolf, nejlepší herec ze všech tam, dostal tak malou roli, že tam vlastně byl taky jako pátý kolo vod vozu... achjo 7. Z toho filmu jsem si neodnesl jedinej moment, kterej bych si nějak zapamatoval. Žádná hláška, žádný nic... Když tohle srovnám s Pumping Iron, tak WHAT THE FUCK???? 8. Yudin neumí 9. Ve filmu je pár dobrých záběrů. Super. Oceňuju a palec nahoru...... palec dolů za to, že to je tak 2% celýho filmu. 10. Píšu důvody k něčemu, co mě nebavilo... bože. Nuda. áaaaaaaaaaáaáaáaá... a ještě jedno á. á... áááuvejsk sledoval tenhle film bolelo. 11. Drama je jaký? Že namyšlenej černej američan, kterej JE OPRAVDU NEJLEPŠÍ KULTURISTA NA SVĚTĚ nechce prohrát s druhým nej kulturistou na světě? Wtf? Nuda - ano, napětí - žádné. 12. Eat clean and train hard. - Tak tady jsem byl zklamanej nejvíc... o stravě prakticky nic a trénink, na to, že snima byli tolik času, taky nic. Kurva to tam nemohli dát Kaie, jak drtí záda bez trička, Phila jak pumpuje nejlepší paže na světě, nebo Branche jak jako epileptik cvičí ramena? Ale jakože... fakt na minutu, intenzivně, jak lidi na ně koukaj... já nevím. Proč... cokoliv. Něco... prosím. Nic? ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Kulturistika spadá do unikátní kategorie, je to sport, je to zábava, je to životní styl a je to taky umění. Takže musíte mít cit sochaře a vytesat svoje tělo." - Arnold Schwarzenegger ...Arnie slovy zkušeného profíka vystihl hlavní myšlenku a já jako úplný neználek nahlédla do světa namakaných, upocených, soupeřících samců. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Největší počet získaných titulů Mr. Olympia drží Lee Haney a Ronnie Coleman, kteří zvítězili 8x. (RadimX)
  • Vlad Yudin řekl, že nejtěžší natáčení bylo s Kaiem Greenem v jeho malém bytečku v Brooklynu, kam se muselo vtěstnat až 15 pracovníků filmového štábu. (RadimX)
  • Okrem mnohých miest po celých Spojených štátoch navštívili filmári aj sever Európy, konkrétne fínske mesto Lahti. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama