Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Záchrana světa

  • USA Justice League: The Flashpoint Paradox
všechny plakáty
Trailer

V této napínavé adaptaci komiksu z roku 2011 cestuje Flash v čase s cílem napravit klíčové události v životě své rodiny. Jenže to způsobí řetězovou reakci a dojde k vytvoření katastrofální roztříštěné alternativní reality, ve které Liga spravedlivých nikdy nevznikla a Superman není k nalezení. Uprostřed nového světa pustošeného nelítostnou válkou Wonder Woman a Amazonek s Aquamanem a Atlanťany se Flash musí spojit s mnohem krutějším a násilničtějším Batmanem i vládním agentem Cyborgem, aby se společně pokusili obnovit Flashovu původní časovou linii. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Pro mě tento film byl prvním animovaným filmem o Lize spravedlivých.Přijde mi,že na tyto americké animované filmečky o superhrdinech mám trochu slabost.Jay Oliva mě už nadchl druhým dílem Návratu Temného rytíře,ale Liga byla o trochu slabší.Je zde daleko více superhrdinů,ale v celkovém součtu mě to tolik nezaujalo jako před chvíli zmíněný film o Batmanovi.Film byl převážně soustředěn na Flashe,s čímž jsem problém neměl.Český dabing byl skvělý.Možná se podívám na další díly této ságy.Za mě dávám 75% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Nejlepší animovaný JLA příběh. Nadupaný, s vymakaným příběhem, plným šokujících zvratů, překvapení, parádní akce a nádherné kresby, která je film od filmu lepší. Už zápletka s Flashem si říká o pořádnou pozornost, a když tam je navíc masakrózní Batman v krutym obleku (otec Bruce Wayna), Joker-ženská a v té druhé realitě je všechno tak krásně zvrácené, je jasné, že je to výjimečné dílo. Nemůžu srovnávat s předlohou, ale filmová verze je dokonalá - místy temná, akční, mnohem dospělejší než některé předchozí díly, třeba jako je Nová hranice. Holt fantastická týmovka za "všechny prachy". Já jsem naprosto spokojený a tento vývoj animčů DCU se mi líbí a jsem už moc zvědavý, jak dopadne Válka, protože tohle nemá chybu, obzvlášť co se alternativních hrdinů týče. 100%. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $3,5miliónaTržby za predaj Blu-ray v USA $1,196,138 //počet predaných kusov 85,500Tržby za predaj DVD v USA $817,739 //počet predaných kusov 62,614║ ďalší vydarený animovaný komiks, dobrá akcia, príbeh a temné prevedenie /80%/ ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Solidní komiks přetavený v hvězdami našlapaný nicméně v detailu až příliš fragmentární podívanou, která spíše komplexní crossover připomíná klipovitou přehlédku alternativní reality. Škoda, pozitivem však zůstává fakt, že si protentokrát v DC dovolili poněkud temnější atmosféru, kterou komiks dozajista má a tak i oproti ostatním direct to video animákům z této produkce alespon v tomhle ohledu The Flashpoint Paradox vyčnívá. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Pokaždé když se dc nebo marvel odkloní od tradičního dušínovského pojetí, bývá výsledek dobrej. Tady se podle mého všechno povedlo, krom jediného - díky naturálnějšímu ztvárnění ostatních hrdinů působí Flash podobně jako čivava s mašličkou uprostřed hejna divých, vyhladovělých vlků z tundry. Jinak si ovšem nemám na co ztěžovat, krom mé tradiční nelibosti nad jednotným vzhledem všech superhrdinskejch animáků, který je tak neoriginální a nudný, až mě z něj bolí sklivec, díky tomu pak i dobře ztvárněná akce nepůsobí tak dobře, jak by mohla. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první animovaný film o Justice League, kde se neobjeví Martian Mannhunter. (jh666)
  • Film je založen na komiksové sáze od DC Comics "Flashpoint" z roku 2011, kterou napsali Geoff Jones a Andy Kubert. (Shadowspark)

Reklama

Reklama