Reklama

Reklama

Kdy to bylo

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2013, 26 min

Obsahy(1)

Archivní reportáže o velkých, osudových událostech i malé novinářské žánry nepřipomenou divákům jen samotnou dobu uplynulých šedesáti let, které provází televizní zpravodajství. Moderní historie vepsaná na televizní obrazovky se v cyklu Kdy to bylo stává také svědectvím o každodenním životě. Kdy to bylo přináší velké světové konflikty a dramatické politické zvraty vedle zpráv o životním stylu a umění, historické sportovní výkony vedle zajímavostí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Paity 

všechny recenze uživatele

Dvojice bílo-čokoládových krásek z České televize Zuzana Tvarůžková, Barbora Černošková dělají co mohou, ale pořad je sám o sobě nedobrý. Byť původní myšlenka byla asi velmi chváleníhodná. ()

Reklama

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Toto je divný a občas nudný pořad. O historii se zajímám a něco zajímavého tu a tam probleskne i zde. A ty moderátorky stojí za kouknutí. V tom souhlasím s ostatními komentujícími. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Nic jiného, než-li plýtvání talentem dvou mladých a šikovných moderátorek / reportérek v soutěžním pořadu, který je za prvé naprosto nevhodně uvrhnut do zpravodajského bloku studia 6 a za druhé není sám natolik nosný, aby tam nedělal ostudu. Oslavit šedesát let čt je dobré, ale ne tímto způsobem. Každá hvězda za jednu moderátorku, která se snaží nestresovat a uklidnit nebohé volající, kteřížto se snaží odpovědět na otázky, ehm, života a smrti ve stylu “v kterém roce Prahu navštívila osoba xy”, k čemuž bryskně dodá obrazový materiál archivované reportáže. Když budu chtít vidět archivní reportáže, čt mi nabízí mnohem lepší formáty jak se k nim dostat. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama