Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (122)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Sekne ti to. Ty rány do hlavy ti fakt prospěly." Mám rád Jackieho filmy, ve kterých se mění v křížence veverky, kočky a překvapeného buldočka. A kravinka zvaná Detektiv z Hongkongu je přesně taková. Dějově sice poněkud pokulhává, ale nepostrádá vtip a dokonce nabízí poučení. Například já už nyní vím, jak se nakupuje v mongolském autobazaru, jak se dobíjí telefon na kole a taky to, že se nechci nikdy zúčastnit slavností bláta. A taky se musím přiznat, že mám slabost pro zlé sexy holky, v čemž mě sibiřský kamion Dasha a šikmooký pavouk Ting Ting naprosto uspokojily. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan je pořád ve formě! Ty kaskadérské kousky co předvádí i v tomhle věku je neuvěřitelné, hlavně když na konci při závěrečných titulcích vidíte, jak ho to všechno bolelo. Jinak je to taková klasická akční komedie s Jackie Chanem, kterého zde doplňuje Johnny Knoxville. Líbilo se mi, že se tvůrci snažili přijít s něčím novým a tak procestujeme pár států jako např. ruskou Sibiř a Mongolsko. Mě tato komedie bavila a ty 4* si zaslouží. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Táhne se to chvílemi jak smrad, občas to působí jako turistický průvodce po krásách Ruska, Mongolska a Číny, některé vtípky jsou zcela mimo mísu, samotný příběh mi přišel poněkud zmatený (kdo je kdo, proč, oč komu jde) a taky je patrné, že se Jackie šetří, jak to jde. Ale na druhou stranu, když překousnu ten zbytečný a zmatečný mnohonásobný úvod, následuje akce za akcí a některé vážně vtipné scény (matrjošky, velikost podprsenky, bahno, musíte zazpívat apod.), takže jsem se docela bavil. A nakonec i ten filmový průvodce krajinou a místními zvyky nebyl tak špatný, ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Detektiv Benny Chan (Jackie Chan) musí najít podvodníčka Connora Wattse (Johnny Knoxville), protože se kvůli němu Samantha (Fan Bingbing) dostala do nesnází... Ve filmu je vidět mnoho zajímavých lokací a Jackie předvádí akci přiměřenou svému věku. Je docela škoda, že z obsazení vypadl herecky zajímavější Seann William Scott, který měl původně hrát Connora Wattse. Zhang Lanxin (Ting Ting) bohužel nedostala tolik prostoru. V akčních scénách je nepřehlédnutelná Eve Torres (Dasha) v titulcích kreditovaná jako Eve Gracie. Povedl se vtípek zahrnující velikost prsou. V mongolském táboře Jackie zpívá písničku Rolling in the Deep od Adele. Dne 17. prosince 2014 se při natáčení filmu utopil kameraman Kwok Hung Chan. In memory of our dear colleague Kwok Hung Chan ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Budu trochu velkorysejší, protože mě asi Jackie Chan nedovede přímo zklamat. S Johnnym Knoxvillem vytvořil takovou klasickou komediální dvojici, která ani moc netěží ze svých rozdílů, v tomhle směru nejsou nějak převratní. Akční scény jsou ale pořád dobré, tady jsem měl znovu pocit, že Jackie nestárne. ()

Galerie (204)

Zajímavosti (8)

  • Film je věnován památce Kwok Hung Chana (1963–2014). Kwok Hung Chan na filmu pracoval jako kameraman. On a dalších sedm členů filmového štábu se převrátilo na motorizovaném sampanu, čínské dřevěné lodi. Jako jediný nedoplaval na břeh. Záchrannou vestu na sobě měl, když ho záchranáři našli, ale známky života nejevil. (Rominator)
  • Telefóny používané vo filme sú značky HTC. (belinko)
  • Akční choreografii na filmu dělal Wu Gang. (Rominator)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama