Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (Cinemart)

(více)

Videa (30)

Trailer 2

Recenze (369)

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Tučniaci už vo filmoch Madagascaru vždy vyčnievali a bolí tí, čo robili najväčšiu srandu a bordel. A preto dostali vlastný seriál a tentokrát aj vlastný film. Zo začiatku sa pozrieme do ich minulosti, že ako rýchlo sa dali dokopy a vyrástli spolu. Ako našli Vojína, prečo Rico nikdy nerozpráva sa aj tak nedozviete. Hlavná dejová línia sa síce rozrástla o nové vedlajšie postavy, ale nie sú tak dobre spracované, aby Vás zaujali. Ale Tučniaci to ešte stále vedia a dokážu zabaviť malých i tích väčších. 77% - 4*. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Byla jsem nadšená, že se film bude točit. Tučňáci se mi na trilogii Madagaskaru líbili prostě nejvíc. Jenže v tomhle musím souhlasit s viperbladem. Co v Madagaskaru funguje a zabaví na 15 minut, tak v 90 minutách je to spíše průměr. I když se tučňáci snaží a tvůrci sem přidali další nové postavy v podobě Severáků, tak to moc neudrželo mojí pozornost. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Tučňáci byli bezpochyby jednou z nejzábavnější částí z animované série Madagaskar, a tak bylo jen otázkou času až vznikne i jejich samostatný film. Ten čas nadešel a do kin vtrhl další kasovní animovaný úspěch z dílny Dreamworks. Důležitou otázkou je zda budou tučňáci fungovat i ve velkém formátu s vlastním příběhem. Odpovědí je rozhodně ano, i když se o žádný velká zázrak nejedná. Jak jsme již zvyklý, tak řešení situací tučňáky je velice kreativní a efektivní. Bohužel se jim nedostalo kvalitního záporáka a celkově něčeho, co by je dokázalo odlišit od zbytku pelotonu. Zajímavá jména dabéru, naše oblíbené postavičky, bohužel se ale nejedná o nic zásadnějšího. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Ty jo, asi takhle - spin-off Tučňáků je únavná neoriginální sračka, jejíž příběh pravděpodobně napsal nějaký tučpták náhodně ťapkající po klávesnici. Tenhle film, to je divoká nekoordinovaná slalomová jízda na vodním skútru, jehož jezdec není schopen vyhnout se snad jedinému klišé v historii (nejen) animovaných, akčních a špionážních filmů. Z některých si Tučňáci z Madagascaru sice pokouší udělat srandu, ale nejde jim to tak jako v případě filmů Já, padouch nebo Strážci galaxie. U jiných se o parodii ani nesnaží a prostě vám jen fláknou pod nos stokrát přežvýkaný guláš o nedoceněném členovi týmu a padouchovi s náhodným a nezajímavým mindrákem. Jenže co naplat, mezi tou příběhovou nudou a marnými pokusy o vtip jsem se hned několikrát zběsile rozřehtal nahlas. Protože nehledě na scénář mají Eric Darnell a jeho čtyři tučňáci pořád šmrnc a pár geniálních nápadů v rukávu. Nebýt finále, které je vyloženě zahozené, přihodil bych třetí hvězdu a nestyděl se za ni. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $132miliónovTržby USA $83,350,911Tržby Celosvetovo $373,015,621Tržby za predaj Blu-ray v USA $9,609,509 //počet predaných kusov 487,657Tržby za predaj DVD v USA $9,186,579 //počet predaných kusov 587,581║ trošku už taká premodernizovaná akčná Bondovka ako u animáku Autá 2 ale dobre, tučniaci sú využitý v slušnej tendencii, sype im to dobre, v rámci zábavnosti je sa na čom baviť aj keď to nedosiahne ani na jeden diel Madagaskaru, chobotnice a tím strážčov či čo to boli, boli trošku na silu vsadení do príbehu až tak sa tam nelahodili, tam sa mali tvorcovia trošku viac vyhrať aby bola lepšia kompaktnosť, miestami to pripomínalo tými prístrojami animák Ja, zloduch ale podobnosť a kopírovaním úspešných hitov sa asi len tak nevyhneme /videl v kine: 80%/ ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)
  • Benedict Cumberbatch, který se postaral o hlas vlka, musel ujistit tým, že dokáže správně vyslovit slovo "tučňák", neboť v jednom jeho namluveném dokumentu o Jižní Kalifornii jej několikrát po sobě řekl špatně. (P. J. D.)

Reklama

Reklama