Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (Cinemart)

(více)

Videa (30)

Trailer 3

Recenze (369)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Ale jo, vadí mi sice v poslední době stále víc a víc narůstající trend animovaných filmů, které jsou vlastně jenom změť Jackie Chanovských bláznivých honiček vynásobených na druhou, gagů, beroucích si na paškál co zrovna letí a citací sto a jeden žánrů a kultovních filmů, jenže když ti tučňáci jsou tak zatraceně roztomilí, až se do očí mužně zamlžují. A hlavního hrdinu těch profesionálů od vedle dabuje Sherlock. A ono je to namíchané fakt energicky a v neustávajícím šíleném tempu. A ty jednotlivé citace a vtípky stále fungují. No prostě na slabší 4 se to ještě vyšplhá. Ale raději mám, když se to ještě zkombinuje s osobitějším příběhem a zasazením - například historie nebo... lego? PS: Poslední film roku, to tomu taky musí dodat jistou výjimečnost! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Dabing 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Animace 8/10/// PLUS: kdo má rád tučňáky z Madagaskaru bude se na tento snímek těšit a bude se mu líbit, jé zábavný, vkusný, často vtipný, český dabing neurazí, délka je tak akorát, je tu výborné prostředí, potěší účast dalšího týmu MÍNUS: protože sami tučňáci by asi celou délku neutáhli, kdo se jich zajedl by se měl asi tomuto snímku vyhnout, vtipy a scénky nejsou tak úderné jak bych očekával, děj je tentokrát spíš určený pro mladší publikum a celkem mi nesedl hlavní padouch, jakoby vytažený z jiného filmu./// Shrnutí: Viděl jsem i lepší animáky a čekal jsem o trochu víc, ale špatné to není. Na jedno zhlédnutí je to koukatelné a několik pěkných scének, dialogů a hlášek se tu najde. Vtipnost se zřejmě bude zvyšovat pokud je vám méně. Pro děti úplně ideální./// Celkem 67%/// ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Lidi z Dreamworku to pořád umí, ale jedno si musíme přiznat, že je to pořád pohádka pro děti. Jsem ale rád, že až se jednou budu se svými dětmi na něco dívat, tak to nemusí být nutně nějaká princezna Jasněnka nebo podobná hloupost. Šel mi teda mráz po zádech i ve scéně, kdy tučňáci přistávají se svými "kolegy" na jejich základně, myslel jsem, že je to hudbou Hanse Zimmera, který jak už jsem říkal by to dokázal i u Šmoulů, ale zvládl to i pán jménem Lorne Balfe. ... Vidím staré přátele, se kterými jsme pařili v zoologické. S nikým jsme se nepářili, k páření nedošlo! ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Ty jo, asi takhle - spin-off Tučňáků je únavná neoriginální sračka, jejíž příběh pravděpodobně napsal nějaký tučpták náhodně ťapkající po klávesnici. Tenhle film, to je divoká nekoordinovaná slalomová jízda na vodním skútru, jehož jezdec není schopen vyhnout se snad jedinému klišé v historii (nejen) animovaných, akčních a špionážních filmů. Z některých si Tučňáci z Madagascaru sice pokouší udělat srandu, ale nejde jim to tak jako v případě filmů Já, padouch nebo Strážci galaxie. U jiných se o parodii ani nesnaží a prostě vám jen fláknou pod nos stokrát přežvýkaný guláš o nedoceněném členovi týmu a padouchovi s náhodným a nezajímavým mindrákem. Jenže co naplat, mezi tou příběhovou nudou a marnými pokusy o vtip jsem se hned několikrát zběsile rozřehtal nahlas. Protože nehledě na scénář mají Eric Darnell a jeho čtyři tučňáci pořád šmrnc a pár geniálních nápadů v rukávu. Nebýt finále, které je vyloženě zahozené, přihodil bych třetí hvězdu a nestyděl se za ni. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Skvělá rodinná zábava. V ohromném tempu, se super postavičkami, humorem pro staré i nejmenší a s pravda nehorázně konvenčním a neoriginálním příběhem, který ale v rámci svých ambicí v žádných ohledech nepokulhává a žene se vstříc očekáváním (zlikvidování padoucha, udobření s konkurenčními agenty, vývoj vojína od ňoumy do hrdiny) v opravdu parádním parodickém duchu. Viděl jsem už hodně vtipnějších animáků, ale málokterý mě svou živelnou náturou a kadencí více či méně zdařilých fórků takhle pozitivně nakazil... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Premiéra filmu byla původně plánována až na březen 2015. (Stanleyyyy)
  • Benedict Cumberbatch, který se postaral o hlas vlka, musel ujistit tým, že dokáže správně vyslovit slovo "tučňák", neboť v jednom jeho namluveném dokumentu o Jižní Kalifornii jej několikrát po sobě řekl špatně. (P. J. D.)

Reklama

Reklama