Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (Cinemart)

(více)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (369)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tučňáky mám ráda jak v celovečerním filmu Madagaskar, tak v těch krátkých seriálech, co jsou ke zhlédnutí ráno na české nejmenované televizi. Ale tohle... z výsledku mám pocit, že jsem viděla Barbie film o teplym psovi a lednim medvědovi, kteří byli něco jako super bozi. Tihle Tučňáci z Madagaskaru jsou dělané spíš pro malé diváky a mně teda neoslovili, ač se o to snaží každou minutu, kdy mohou. Humor tučňáků totiž zůstává tak nějak při zemi a nemá šanci oslovit odrostlejšího diváka. Madagaskar je zkrátka vycucnutý jak vodová zmrzlina ze sámošky. Anebo jsem moc skeptická? ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Dabing 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Animace 8/10/// PLUS: kdo má rád tučňáky z Madagaskaru bude se na tento snímek těšit a bude se mu líbit, jé zábavný, vkusný, často vtipný, český dabing neurazí, délka je tak akorát, je tu výborné prostředí, potěší účast dalšího týmu MÍNUS: protože sami tučňáci by asi celou délku neutáhli, kdo se jich zajedl by se měl asi tomuto snímku vyhnout, vtipy a scénky nejsou tak úderné jak bych očekával, děj je tentokrát spíš určený pro mladší publikum a celkem mi nesedl hlavní padouch, jakoby vytažený z jiného filmu./// Shrnutí: Viděl jsem i lepší animáky a čekal jsem o trochu víc, ale špatné to není. Na jedno zhlédnutí je to koukatelné a několik pěkných scének, dialogů a hlášek se tu najde. Vtipnost se zřejmě bude zvyšovat pokud je vám méně. Pro děti úplně ideální./// Celkem 67%/// ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Konečne sa tvorcovia Madagaskaru rozhodli dať vlastnú solovku aj tučniakom Kapitánovi, Pešiakovi, Ricovi a Kowalskému. Čo si budeme hovoriť, tučniaci sú cool, hlášky, akcie a ich reakcie sa na vás tak rýchlo sypú, že niekedy neviete na čom sa zasmiať skôr. Bohužiaľ príbeh a vedľajšie postavy až tak zaujímavé niesu, ale z veľkej časti vás tučniaci dokážu zabaviť. Slušná animácia, nápady, hudba a aj slovenský dabing sa podaril. Obľúbený soundtrack: The Penguins of Madagascar, Eudyptula Minor. 80% - 4* ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Rychle ubíhající hodina a půl plná zábavy, humoru, hlášek a akce která je rozhodně daleko lepší a nápaditější než všechny předchozí Madagaskary dohromady. Skipper, Kowalski, Rico a Private jsou stále roztomilí, stále vtipní a stále září v každé své scéně, což se bohužel nedá říct o nudném hlavním záporákovi a členech skupiny North Wind, kteří jsou spíš do počtu a zaujmou leda svými dabéry ("pengwing"). Příběhu tady moc nenajdete - jedná se spíš o takový slepenec scén, ale tento styl tučňákům prostě sedí a dokáže spolehlivě zabavit. Především akční sekvence (Benátky, skok z letadla) jsou dokonalé. Pokud nebudete čekat víc než vyloženě oddechovou zábavu, určitě si film užijete. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Jakožto slušný rozjezd a origin čtyř militantních tučňáků to funguje zhruba první čtvrthodinu. S příchodem zlotřilého superpadoucha se to však rozplizne do barevné, bouchající supernudy, ze které dítěti sice očka přecházejí, ale dospělákovi z toho akorát cukají koutky, protože je to jednoduše blbé až hanba. A tohle my neberem. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)
  • Benedict Cumberbatch, který se postaral o hlas vlka, musel ujistit tým, že dokáže správně vyslovit slovo "tučňák", neboť v jednom jeho namluveném dokumentu o Jižní Kalifornii jej několikrát po sobě řekl špatně. (P. J. D.)

Reklama

Reklama