Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (Cinemart)

(více)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (369)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Ještě dnes jsem na tento film měl takový názor že je to pouze film, který má za účel vydělat peníze, ale odpoledne jsem se nudil a šel na to a překvapivě to takto není. Tvůrci to neodflákli ikdyž mohli a v každé scéně si člověk najde to své a kromě dětského vtipu to má i ten dospělý. Ten sice není tak propracovaný, ale byl vhod ( děti se mu nesmály ) a rodiče kteří by takový film třeba protrpěli se i zasmějí. A pokud tento film nebudete brát vážně určitě si ho užijete, pokud ho budete brát jen trochu vážně tak si to nejspíš neužijete protože toto je jen taková Madagaskarská jednohubka nic víc, nic mín. BTW: V kině jsem si piřpadal jako pedofil protože jediní dospělí byli dva kluci jeden pár a já :D ostatní byli jen doprovod. ( 30.11.14/KINO Frýdlant nad Ostravicí/Sčítání lidu: 100 a více/700 okomentovaný film na ČSFD.cz ) ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Vytáhneme oblíbené postavičky z jedné pohádky , nacpame je do druhé a budeme čekat , že se z toho lidi po..... Tak to asi řekli páni autoři , než natočili tenhle velice postradatelný film . Nebylo to vůbec vtipné , jak by člověk čekal . Děj doslova a do písmene jedno velké , trapné klišé . Ne , že by u toho člověk přímo usnul , ale ... Takhle primitivní děj by dokázal vymyslet i člověk s IQ pod 70 a na film tohohle ražení je to pro mě prostě málo a zároveň výsměch všem lidem , co za film platí . ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

A zase jedno milé překvapení. Nemyslel jsem si, že by mě to mohlo nějak dostat, ale po třetím "Madagaskaru", který byl prostě zábavný, nastupuje akce, která je v podstatě nezastavitelná. Tady se pořád něco děje. Skoro až neuvěřitelné, kolika nápady a vtipy to překypuje. Smál jsem se velmi často, což jsem nečekal. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Ale, ale, to je příjemné překvapení! Tak nějak jsem čekala další animák pro děti, kde se inteligence vtípků sníží, aby je pochopili i osmiletí caparti, ale Tučňáci na to vyzráli. Nabízejí srozumitelný příběh (nepochopený padouch, vztah velitel Skipper a benjamínek Vojín, dvě soupeřící zvířecí party), ale navíc i kopu výborných hlášek a vizuálních vtípků, například naše parta tučňáků tancujících bavorácké tanečky (v bavoráckých krojích!), šanghajské "mořské panny", honička na Benátských kanálech... Prostě tohle je praštěný, chytrý a rychle odsýpající animák, u kterého by mi rozhodně nevadilo pokračování. 80 % ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že tyhle Tučňáky jsem si i ve svojem věku oblíbila v seriálových kraťasech a měla trochu obavy, jestli jejich skečovité příběhy utáhnou i celovečerní stopáž. Leč přechod na plátno zvládnuli pánové ve fracích s grácií. Od první minuty Tučňáci nečetří akcí ani slovním i vizuálním humorem. A nic z toho rozhodně není jenom pro děti. P.S. Ty chobotnice chci místo gumové kachničky do vany. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)
  • Film Tučniaky z Madagascaru, bol iba druhým animovaným filmom, v ktorom svoj hlas jednej z postáv prepožičal herec John Malkovich. Prvýkrát mal túto skúsenosť v animovanej snímke Beowulf (2007). (MikaelSVK)

Reklama

Reklama