Reklama

Reklama

Karlík a Lola

(seriál)
  • Velká Británie Charlie and Lola
Animovaný / Rodinný
Velká Británie, 2005, 12 min

Obsahy(1)

On má skvělou sestru a ona zase úžasného bráchu. Britský animovaný seriál. (Česká televize)

Recenze (9)

lele 

všechny recenze uživatele

Není to úplně blbé, děcka mají moc pěkný vztah, zápletky jsou jakžtakž nápadité. Grafika mi nepřijde tak hrozná jak tu někteří zmiňují, jako ty ksichty jsou docela nesympatické, ale oceňuju nápad s "živými" výstřižky. Seriál opět sráží odporný dabing. Nevím proč malé holčičky musí dabovat dospělé pitvořící se ženy (i když zrovna Lola zní celkem přesvědčivě dětsky) a proč asi tak 2 % dabérů umí kvalitně předstírat smích. Ha -ha -ha ha. Ehe hehe eh eh. Hehe he. Heh. Hrůza. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že ne vše britské je nadprůměrné či kvalitní. Ty otřesně nakreslené zrůdičky (to jsou nosy? jsou top), by mě v dětství určitě děsily. Zlaté Studio kamarád. Excelentní vhled do daného tématu...Phobia. Pro sluníčkáře a jiné hippie komunity...povinnost. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že je to vlastně dost odpudivě nakreslené, a že zakomponované fotografie zeleniny a dalších věcí tomu taky nepomáhají, kouzelný vztah titulních sourozenců i jejich samotné povahy vítězí nad jakoukoliv lží a nenávistí. Ano, i tou Václava Klause;) Nepřeháním - už si nepamatuji, kdy naposledy jsem měl z nějakých "filmových" dětí tak dobrý pocit jako z trpělivého a pečujícího staršího Karlíka-Charlieho a jeho nijak zlé nebo rozmazlené, prostě jen velmi zvědavé a zvídavé, Karlíkovými slovy "hrozně legrační" mladší sestřičky Loly. Lauren Childové se tyhle dvě postavičky a jejich příběhy, které jsou předlohou seriálu, prostě povedly. 80% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Animovaný, "vzdělávací" seriál pro ty nejmenší. Na můj vkus až moc stupidní a dětinské. | Průměr všech zhlédnutých epizod: 35% (1*) | ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně korektní sourozenecký vztah... ta mírumilovnost, vzájemná láska a touha si pomáhat absolutně nekoresponduje s mými zkušenostmi, kdy krvavé sestrovražedné války, co počaly mým narozením (a prvních 9-10 let jsem byla v nevýhodě), skončily teprve poté, co se starší ségra vdala a odstěhovala. Dala bych i více hvězdiček, ale neskutečně hnusná animace mi brání. Postavy jsou ošklivější než pondělní ráno s kocovinou, kdy cestou do nenáviděného kanclu blijete jak šakal. 45% ()

Galerie (107)

Reklama

Reklama