Reklama

Reklama

Vařte jako šéf!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2013, 25 min

Režie:

Jiří Charvát

Kamera:

Adam Kruliš

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nejrespektovanější kuchař u nás několik let napravoval české hospody v televizním hitu Ano, šéfe! a naučil diváky správně grilovat v pořadu Šéf na grilu. Správný kuchař musí nejdříve zvládnout základní řemeslné znalosti – a zábavná kulinářská podívaná Vařte jako šéf! je plná praktických rad, které pozvednou vaše kuchařské schopnosti. Dostanete v ní tipy na suroviny, techniku i recepty, které vás pasují na opravdové kuchaře. Během šesti dílů zaměřených na vejce, polévky, omáčky, úpravy masa, lehká jídla, gril a saláty, ryby a těstoviny dostanou tři mladí kuchařští učni – a s nimi i vy – od Zdeňka Pohlreicha užitečně informace o základech řemesla, surovinách a správné technice vaření. Nenechte si proto ujít jedinečnou novou kuchařskou show a povzneste spolu se Zdeňkem Pohlreichem své kuchařské schopnosti na umění! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Zdenda prostě umí, o tom snad nemusí nikoho přesvědčovat. Tady ukazuje naprostý základy a postupy vaření, bez kterých se člověk v kuchyni prostě neobejde. Sice se samozřejmě zase najdou kritici, ale tak už to bývá a myslím, že na to ani není potřeba nijak reagovat. Stopáž pořadu někde kolem 30 minut je naprosto dostačující a odpovídající. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Samouci kuchtíci a patlalové mýho ražení se dozvědí něco málo zajímavýho, ale jinak je to nic moc. Zděnda je už nějakej vyčpělej, recykluje i starý vtipy a vůbec mi přijde, že ho to moc nebaví. Strašný jsou ti tři retardi, kteří jen tak občas něco nervózně žblebtnou a hlavně strašně lezou Pohlreichovi do prdele. ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Zdenda je fajn, pořady s ním mají šťávu a ještě se u toho člověk něco naučí navařit, popřípadě když už se to nepovede, tak alespoň pochytí nějaký supr fórek nebo hlášku. Tady sice už tolik nenadává, ale o vaření je to stále a podle mě pořád patří mezi nejlepší šéfkuchaře u nás, ať už si každý říká co chce. Mě nikdy nezklame. 80% ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Šéfko nám zde ukazuje tu lidštější část svého přirození. Vypadá to, že umí i vařit! Tím bychom měli vyčerpánu onu pověstnou špetku chvály, kterou je záhodno každý komentář přikořenit. Kde se Pohlříší dobral oněch tří řitních alpinistů? Tentokrát asi nejde o nejbližší příbuzenstvo, které by nasadil do honu o korunky.... Přerostlý šprtajzlík, vyblitka a nablblo jsou nejspíše pečlivě vybranými absolventy nějakého jeho klohnícího kurzu. A svou roli plní dokonale, Zdenda mezi nimi intelektuálně vyniká jako Sheldon mezi makaky. Škoda, že nemají na čelech vytetovánu, či lépe přišroubovánu, nějakou tu reklamu, ideálně v provedení neonovém. Jinak nás totiž provádí veškeré její druhy od začátku kvedlání až do jeho hořkého konce. Poté, co jsem byl šestkrát upozorněn, že nemám opomenout onu radostnou novinu, ten předěl v dějinách gastronomie, prostě fakt, že vychází další šéfova bichle, se obávám, že na to vážně jen tak nezapomenu. Snad mi pomůže několik dalších desetiletí úporné psychoterapie. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

První dva díly v pohodě, ale ve třetím a čtvrtém začali z těch doprovodných kuchařů dělat blbce, jestli je to taktika Zdeňka nebo tvůrců-scénáristů netuším. Takže to sráží hodnocení. Jinak po grilování první pořád, kde Zdenda normálně vaří. Že tu není takový drsňák jako v Ano, šéfe nemá cenu rozebírat lidský byl i v Šéfovi na grilu. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama