Reklama

Reklama

Korálový útes 3D

  • Německo Faszination Korallenriff 3D
Dokumentární / Krátkometrážní
Německo, 2011, 43 min

Režie:

Benjamin Krause

Obsahy(1)

Podnikněte výpravu do fascinujícího světa korálových útesů a z bezprostřední blízkosti si prohlédněte zdejší floru i faunu ve 3D. Sledujte nekonečnou řadu mořských druhů – zametače, čtverzubce, kanice, obří murénu, mořské želvy nebo největšího žraloka na Zemi, žraloka bílého. Potěšte se barevností a rozmanitostí korálů, koralitů, měkkých korálů, čtyřbarevných sasanek nebo rohovitek. Nechte se uchvátit dokonalou krásou mořských hlubin. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Vskutku hezky zpracovaný dokument, jen je škoda, že byla podána čistě teorie než praxe mořských živočichů ! A 3D bylo nic moc...70% ()

drim87 

všechny recenze uživatele

Dokument, který má smysl hlavně ve 3D. Nedozvíte se nic extra nového, jedná se spíše o relax, dlouhé záběry na korály a mořské živočichy. Ke kvalitě 3D bych řekl, že bylo místama až moc silné, tedy že by si lidi mohli stěžovat na bolest očí. 50% ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Pôvabný a vlastne taký bežný dokument o podmorskej flóre a faune s krásnymi scenériami húfov rýb. I keď pre rozmanitosť by som tam zvolil viacej druhov. ()

Reklama

Reklama