Reklama

Reklama

Latzoud pilim

  • USA Hunting Elephants
Trailer

Obsahy(1)

Mladý Nick (Moni Moshonov) žije v Jeruzalémě, ve škole vyniká, je však terčem nevybíravých útoků ze strany svých větších, ale o to hloupějších spolužáků. Jeho otec pracuje v bance jako šéf ostrahy a když jednou v noci v práci zemře na selhání srdce, rodina se dostane do finančních problémů. Zoufalá matka se snaží sehnat peníze a na scénu přicházejí zapomenutí příbuzní, černé ovce rodiny. Dědeček Eliyahu (Sasson Gabai), bývalý izraelský terorista, toho času klient domova pro seniory, nejde pro výstřel a vyhrožování zabitím daleko. Když je navíc z Anglie povolán prastrýček Michael (Patrick Stewart), zkrachovalý lord a herec, dojdou spolu brzy k závěru, že nejlepším řešením jejich finančních problémů je vykrást banku. (PhillM.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

xzajox 

všechny recenze uživatele

Film som chcel vidiet hlavne vdaka Stewartovi, a myslim ze bez neho by tam ani nebolo na co pozerat. Svoju rolu zahral skvele. Inak taky obycajny pribeh chlapca a troch divnych starych chlapov. Fajn bolo este vidiet prostredie izraelskeho mesta. Mierny podpriemer. 46% - 2* ()

PhillM. 

všechny recenze uživatele

Tak do tohoto jsem šel kvůli Stewartovi, úplně naslepo, podle názvu jsem tipoval drama... a ejhle! Vyklubala se z toho nejlepší komedie desetiletí, vlastně od Hangover I. jsem se tak nezasmál! Napěchované hláškami, drsně chytrý (nebo chytře drsný) humor, heist prvek pro mě byl milým překvapením - navíc funguje a je částečně originální. Patrick Stewart zcela vládne, jeho kreace a hlášky, kdy částečně paroduje své celoživotní dílo shakespearovského herce - prostě dokonalá lahoda. --- „Look, I know this is an ordinary day for you Israelis, but for me personally, I think we should run.“ --- Vy ale neutíkejte a pusťte si tenhle hanebně opomenutý film! P.S. Představení Hamlet, Revenge of the Sith. prostě musím vidět! :-D ()

Reklama

chamonix 

všechny recenze uživatele

Neznám jméno Stewart (ani onoho herce podle obličeje), takže film jsem si na rozdíl od ostatních recenzentů pustil jen proto, že jsem se chtěl podívat na izraelskou komedii. A taková ta celková nálada plus pár židovských, či spíše izraelských vtípků s dědečkem teroristou a jeho spolubojovníkem více méně splnily, co jsem od toho očekával. Musím ovšem zmínit, že prostředek se celkem táhl (to bude asi ta přidaná "hodnota" koprodukce s USA), dalo by se to stáhnout na přijatelnější hodinu a půl. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama