Reklama

Reklama

Hunt vs. Lauda

(TV film)
  • Velká Británie Hunt vs Lauda: F1's Greatest Racing Rivals (více)
všechny plakáty
Trailer
Velká Británie, 2013, 59 min

Obsahy(1)

V roce 1976 se souboj stájí Ferrari a McLaren stal málem osudným význačným pilotům obou značek. Duel Nikiho Laudy a Jamese Hunta je jednou z nejnapínavějších epizod v historii Formule 1. Události probíhající na závodní dráze jsou známé – avšak tento film se pokouší zjistit, co se v téže době dělo v zákulisí. Protože tehdejší zápas manažerů obou týmů není o nic méně vzrušující než souboj svedený na asfaltu závodiště. (TV Spektrum)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný dokument, který by měl vidět každý po filmu Rush, protože doplňuje a opravuje některé skutečnosti z roku 76. Hlavně závody s diskvalifikací Hunta - Jarama, kde jel Lauda se zlomenými žebry a Brands Hatch, kde propuklo opravdové davové šílenství a byl Hunt později diskvalifikován. A taky dost zajímavých skutečností o posledním závodě ve Fuji. Bohužel se dokument soustřeďuje čistě na rok 76 a chybí více výpovědí (krom obou manažerů a Laudy). Zábavná je rivalita obou manažerů i po těch letech. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Ako doplnok k RIVALOM dokonalé, hlavne z toho dôvodu, že si človek neznalý veci uvedomí, že scenárista Peter Morgan si naozaj nič nevymyslel a ten úžasný príbeh dvoch zapálených bláznov sa naozaj stal. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Dokument o dechberoucí sezoně 1976. Po filmu Rush (Rivalové) už sice nenabízí tolik nových informací, ale pořád je tu dost nových záběrů a hlavně rozhovorů s jezdci nebo lidmi ze zákulisí. Ve spojení s filmem tak slušně dokresluje některé postavy. ()

mikel 

všechny recenze uživatele

Myslím, že je dobré vidět nejen tento film, ale i film Rivalové. Pak je možné lépe porozumět tomu, co se dělo před 40 lety. Jak napínavý to byl souboj a jak se svět od té doby proměnil. Je velice zajímavé pozorovat naprosto rozdílný přístup k závodění od manažerů McLarenu a Ferrari a oceňuji, že je film o tehdejší éře formule 1 usazen do kontextu s hudbou, Concordem ale i cigaretami :-). ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Dokonaly warm-up pred projekciou Rush. Ponuka dostatok objektivnych info o pozadi celeho nezabudnutelneho GP F1 1976a a navrc poskytuje aj dostatok emocii. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama