Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

Hild 

všechny recenze uživatele

Taková milá, vtipná a nevtíravá jednohubka. Bavila jsem se, Miles Teller se narodil pro role obrovských sympaťáků, se kterýma byste šli rádi na pivo. Škoda akorát té klišoidní a násilné závěrečné půlhodinky, která už je jakoby úplně z jiného filmu, přitom tvůrcům se nabízelo tolik variant, kam film nasměřovat a oni si vybrali tu nejjednodušší. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Za seba hovorím, že je to jeden s tých lepších filmov Millesa Tellera. Námet už poznáme, príbeh to nemá prakticky žiadny a celé to stojí na vtipnej situácii, že on a ona sú uväznení v byte, pretože vonku je snehová kalamita. Nič prevratné, ale hlavne vtipné a o to tu predovšetkým ide. Ústredné duo dokáže spoľahlivo potiahnuť film. Mňa to bavilo, inak povedané nenudil som sa. 80% - 4* ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Davies182 to řekl správně: Přímo do ksichtu. Okouzlen, zamilován, zničen. Romance, na kterou nestačej všecky hashtagy světa. :) Zcela s tím souhlasím :) Tohle je tak krásné, že to prostě byla láska na první pohled :) Myslím pro mě - filmový :) Miles je můj oblíbenec a i ona mi sedla :) Ale hlavně ta situace a skvěle využitý čas :) :) Dlouho jsem se tak upřímně nezasmála :) ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Hned jak jsem zjistila, že v tomhle filmu hraje Miles Teller jsem věděla, že to bude kvalita. A taky byla. Toho kluka mám vážně ráda. Umí film pozvednout na vyšší úroveň. Už to dokázal několikrát (The Spectacular now). Mezi hlavníma postavama to jiskřilo pěkně už od začátku. Film se mi líbil, i když mi bylo jasný, jak to celý dopadne. Roli Analeigh bych si měla zapamatovat. Byla hodně dobrá. 80%. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Spoilery - jako vážně, tak to nečtěte před zhlédnutím. Náhodou mě Two night stand něčím překvapilo. Nečekala jsem, že má přítelkyni a nečekala jsem, že tam dají opravdovou scénu se sexem. Miles je fajn pohodář a sympaťák. Analeigh není špatná, má hezký zadeček, ale taková herečka, co lehce zapadne do zapomnění. Že skončí spolu čekal úplně každý, ale jakým stylem to asi ne. Co uděláte, když neznáte příjmení slečny, která se Vám líbí a zablokovala si vás na seznamce? Nevíte? No přece zavoláte fízly, že vykradla vedlejší byt a dáte jim její nickname a necháte ji zatknout. Pak vám přece odpustí, když za ní zaplatíte kauci a donesete balónek a kytici. Nebo taky ne, že? ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama