Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milujete HO, ale má své mouchy? Zbožňujete JI, i když pořád všechno rozpitvává? Ženská logika a mužská zásadovost v praxi! Kateřina Brožová a Marek Vašut v komediálním seriálu. (TV Barrandov)

Recenze (61)

tein odpad!

všechny recenze uživatele

Brožová opět ukázala jaká je hrozná (ne)herečka a i Vašut předvedl výkon horší než v reklamě "na prostatu", která by si v porovnání s touto mozaikou trapností zasloužila Oskara snad ve všech kategoríích. Co jsem teda vůbec nepochopil je to, proč vůbec dávali na konec ty nepovedené/zkažené záběry, když už jich je vlastně celý ten díl plný tak jako tak. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Procházko, Procházko, proč se nedržíš divadla???!!! Velká škoda, že Brožová znovu nekandiduje za ČSSD, tohle by jim mohlo vzít pěkných pár procent ! Vašut by měl raději postarším pánům odbíhajícím na WC nabízet modré růže nebo jezdit v reklamě s kačenou po francouzských vinicích.... Tohle je opravdová hardcore TV brutka. ODPAD ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Předem říkám, že ani Vašuta, a tuplem ani Brožovou rád nemám. Co ale musím ocenit je to, jak trefně je zde nastíněn vztah mezi mužem a ženou, mám zato, že u 90 % párů to takto dnes opravdu funguje a ti dva fakt vypadali, že spolu jsou...takže trošku nechápu zdejší zaujaté a zatrpklé hodnocení. Obecně mi dnes přijde, že většina hodnotících jak vidí českou produkci, tak ještě před shlédnutím již podhodnocuje....................moje hodnocení = 6 z 10. ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Já ty dva nemám už dávno rád. Ona je stárnoucí zlatokopka a on je směšně se stylizující macho. A ani jeden z nich neumí moc hrát, což v kombinaci s jejich charaktery, které ztvárňují v seriálu (ona hysterická naivka a on cynický blbec), je obzvlášť výživné. Podíval jsem se ve slabé masochistické chvilce na dvě epizody, a přirozeně jsem nečekal, že to bude nějaký výkvět zábavy, ale ta opravdová pokleslost, pod kterou se podepsal Antonín Procházka, je skutečně tristní. Dokážu si představit, že se k téhle sračce všichni dotčení propůjčili pro prachy, ale neumím si představit, že by se za to nestyděli. ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrá - přiznávám, hodnotím poté, co jsem viděla 10 minut, protože víc už vidět nehodlám.Tahle věc a hlavně její tvůrci neměli ani špetku ambice, ani trochu snahy. Leda tak vydělat nějaké peníze. Což se jim povedlo a je tedy zbytečné se na to dívat. Měl to být asi sled skečů, jenomže ani jeden z nich nemá pointu. Je to dost mizerně zahrané, to se ale hercům vyčítat nedá, protože prostě nemají co hrát. /10. 9. 13./ ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama