Reklama

Reklama

Foo Fighters - Learn to Fly

(hudební videoklip)
  • USA Learn to Fly
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební / Komedie
USA, 1999, 5 min

Recenze (11)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Originální, milý a velmi vtipný videoklip k sympatické písničce :-) A jemuž nějaký pologramotný jedinec, který si založil x mulťáků musel nutně z několika z nich dát odpad ... k tomu není co říct ... ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Learn To Fly je obrovská hitovka z roku 1999 od amerických rockerů Foo Fighters. Velmi vtipný klip, který se odehrává v letadle, ještě podtrhuje tuto pecku. Jasných pět hudebních hvězd:)). ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Špičková skladba, ktorá sa snáď nemohla dočkať lepšieho klipu. Herecké výkony sú v tomto obore topka. A to aj na umelcov ovládajúcich viac hudobné nástroje, ako hlasivky. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Mé první setkání s touto kapelou. Hudba mě nijak nezaujala. Je to taková píseň, když ji hrají, tak ji hrají. Zato ten klip na palubě letadla je hodně povedený. Zazářili v něm i Jack Black s Kyle Gassem (pozdější duo z filmu KRÁLOVÉ ROCKU). [279. hodnocení, 12. komentář, 85%] ()

pmusic 

všechny recenze uživatele

Klip, díky kterému jsem poznala kapelu Foo Fighters. Neobyčejně milý a vtipný video, který muselo rozesmát snad každýho. Tady není nad čím přemýšlet.. ;) ()

Ereniss 

všechny recenze uživatele

Když jsem jako teenka ujížděla v roce 1999 na MTV, zrovna jedno deštivé sobotní odpoledne pustili jeden potrhlý klip od kapely, která mě dosud míjela. V podstatě song Learn to Fly odstartoval mojí celoživotní vášeň a závislost na Foo Fighters, která trvá i po těch 15ti letech dodnes. ()

Majo77 

všechny recenze uživatele

Bomba, žiaden klip ma takto nezaujal. Zaujímavý, vtipný a hlavne malo to nejaký ten dej....proste pecka, nenudil som sa ani sekundu. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Sympatická písnička, která je vyšperkovaná nesmírně vtipným videoklipem. Nad jiným, než vysokým hodnocením ani nelze uvažovat. ()

Reklama

Reklama