Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová zábavná kuchařská a velkolepá „LIVE" show se Zdeňkem Pohlreichem, který zve celý národ, aby si pod jeho vedením připravil tříchodové menu během jediné hodiny v přímém přenosu. V této jedinečné show máte možnost Zdeňka poznat ve zcela nové roli showmana a učitele vaření, kdy každou sobotní noc bude mít celý národ šanci uvařit si nejlepší večeři svého života. V každém díle se těšte na hvězdného hosta a pořad plný překvapení a hlavně zábavy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Witta 

všechny recenze uživatele

Zdenda dobrý, ale Kostková mě srala už během prvních 2 minut jejího "účinkování". Jinak jak již psali ostatní, naprosto zbytečný koncept mozaiky internetových kuchtíků, který se naprosto minul účinkem. V pohodě byli hokejisti, méně už mě bavila vnučka vařící pro babičku, o které ve finále Zdenda prohlásil, že "je šťastná jako prase":-) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Že vraj "Česko vaří s Pohlreichem", ale tak sa mi zdá, že aj naši bratia Česi ho už majú pomaly plné zuby. Tu na Slovensku s ním rozhodne nikto nevarí. Pretože už na tie jeho blbé keci a trápne frajerské pózy nikto nie je zvedaví. Vulgárny je ako primitív. Postavu má ako zle vyrezaná kolka. A škaredý je ako trol. Zato arogantného sebevedomia a narcizmu je v ňom enormná dávka. Myslím, že tu u nás by rýchlo dostal po tej jeho prostorekej papuli. Mal by ho niekto poriadne nakopať do zadku, nech sa uvedomí. V prvom rade by sa ho už konečne mala zbaviť TV Prima. Pohlreich už divákov nepritiahne, skôr odradí. Svojich pätnásť minút slávy má už dávno za sebou. Vyhoďte tento opozeraný odpad! ()

Reklama

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Pohlreich mě tady připadá jako pěkně namyšlený blbeček! Ty jeho vtipy už fakt nejsou vůbec vtipný! Neustálé trapné stírání mezi sebou tomu taky moc nepřidává! Co mě ještě štve je, že kamera prakticky vůbec nezabírá Pohlreichovu plotnu, na tož soupeřovu neustále - připálené maso atd! Ono to je vlastně živě, takže co kdyby to měl Pohlreich trochu připálené, to by byla ale ostuda že??! Prostě komerční sračka!! Dvě hvězdy dávám jen za užitečné recepty...40% ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

S křížkem po kuchařském funuse aneb Česko dělá "hamiky papiky" s "kožakem" Pohlreichem. Tady máš naše malá Primo jednu lžičku za maminku, druhou za tatínka, třetí za Pohlreicha a čtvrtou za Kostkovou. Ale koukám, že ty už nejsi takový malý uřvaný spratek a že jsi už odrostlejší dítko, které se už nemusí krmit. Jenže si zakrnělo v trochu jiné oblasti než v růstu, a sice v tom, co už svět viděl a má dávno za sebou, tak ty teprve tento formát přebíráš a nasazuješ tuhle "opajcovanou" show v hlavním sobotním vysílacím čase. No mohu Tě utvrdit, že nebude mnoho těch, kteří po 20. hodině budou s Tebou vařit a ládovat se vepřovým se zelím a trhancem na noc. A to nám milý Zdeněk kázal, jak se pustil nepřímo do křížku ohledně zdravého stravování s Babicem vařícím srajdy. No jednou to přijít muselo a i mistr kuchař se (ne)jednou utne a spadne do unylé show prokládané nekonečným reklamním blokem a málem i hrajícími si kotaty. Muž, který si vybudoval image nesmlouvavého šéfkuchaře nenávidějícího blafy, který pro nadávku nejde daleko, najednou vaří s Kostkovou, je slušný, kolem plno lidí a nuda o ničem. Po propadáku "Vařte jako šéf" přichází s obdobnou hrůzou, jen velmi nafouknutou, a hlavně pro českého diváka nestravitelnou. Nechci vidět sledovanost příštího dílu, která jistě bude tristní. Pak to pár večerů nechají běžet, následně to přesunou před Walkera Texase Rangera pod názvem "Polední menu se Svatoplukem Kuřátkem Pohlreichem", než to nadobro stáhnou z vysílání. Příští sezonu se pak Zdeněk vrátí v mega ultra show pod názvem "Godzilla Babica versus Kuřátko Pohlreich live" a bude se vařit výhradně v noci, pokud možno nad ránem, aby i ti, co vstávají ráno, se mohli inspirovat svačinou do práce. Mé hodnocení: 0% ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Bylo by velmi jednoduché tohle nemilosrdně odstřelit a byť i mně osobně je mnohem bližší formát typu „Ano,šéfe“, musím konstatovat, Zdenda se s tím pere, jak je mu vlastní. Pravda, nelze přehlédnout fakt, že na jeho poměry se drží poměrně zpátky. Je otázkou, zda-li je to brzkou vysílací hodinou, tj; na popud vedení Tv nebo (mírnou) nervozitou. Přecejenom uhlídat vše(chny) a být přitom nad věcí, bezprostřední, pohotovej a návdavkem vtipnej je v té časové tísni o poznání složitější než v klasickém (předtočeném) formátu, kde se dá lecos sestříhat. Až čas ukáže.... Nic to však nemění na skutečnosti, že pověstná miska vah se bude přiklánět na tu stranu, jak je vám osoba Z. Pohlreicha (ne)sympatická, stejně jako samotný fakt, že celkový výsledek je hodně odvislý od jeho protivníků resp. hostů. Po dvou úvodních dílech musím konstatovat, že narozdíl od Terezky Kostkové mu byl Mirek Etzler více než zdatným konkurentem resp. přihrávačem. 50% (ne)spokojenost. [S osobní poznámkou na závěr. Poprosil bych, Zdendo, malinko „verlangsamen“. Nemám Tv v kuchyni a vrtuli v prdeli. Jestli to půjde takhle dál, nebudu mít s nominací do brazilského Ria nejmenší problém. Protáhnu chodbu a máš, Usaine, problém. Velkej!] ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama