Obsahy(1)
Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)
Recenze (63)
Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě a evidentně ještě neztratil chuť dál kafrat hospodským do života. A právem se stal největším tahákem pořadu. Dál tak mění zaběhnuté pořádky a oblibu ve smaženém sýru i mdlé obloze, je u toho trefný, ultravtipný a zraje jako víno. Tenhle chlapík s neuhlazeným slovníkem (evidentně nejen) mě prostě baví. ()
Vrátit se na místo činu a ukázat, jak si vybrané podniky vedou, byl opravdu výborný nápad. Je krásné vidět ten kontrast mezi podniky, které si vzaly Zdeňkovy rady k srdci a povedlo se jim na tom našem českém gastro trhu uspět, a naopak ty, které své šance totálně promarnily a nepomohlo jim ani Zdeňkovo snažení. Tento speciál se dá brát i jako takový dárek pro fanoušky, kteří jsou zvědaví, jak se daří jejím oblíbencům. Výběr restaurací je v pohodě, bavil jsem se u každé epizody. Obzvlášť ta poslední je jasným důkazem, že Ano, šéfe! není jen honění si ega a ztrapňování, ale že tento pořad má neskutečnou hodnotu a ten, kdo tuto šanci využije naplno, rozhodně nebude litovat. 9/10. ()
Jen ve zkratce. Zdeněk Pohlreich působí znuděně a zdá se, že jeho nejslavnější televizní role ho už značně unavuje. Vít Klusák si neuvědomuje, že točí reality show, ale podává to celé jakýmsi očkem dramatického seriálu o kuchařovi, který nostalgicky vzpomíná na své nejslavnější dny. Čímž je to samozřejmě strašně rozpatlané, pomalé a nezajímavé. ()
Šéf se vrací na místa přečinů proti gastronomii a zjišťuje, která území se mu v rámci křižácké výpravy proti břídilům, čuňasům a nešťastníkům za sporákem podařilo dobýt a obrátit alespoň na slušnou, když už ne na pravou kuchyni, a kde to naopak nešlo ani po zlém. Průměrně empatického diváka původní řady samozřejmě zajímá, jak její aktéři dopadli – v čím větším loji se nacházejí, tím větší divácký zážitek – a tvůrci to dobře vědí (proto také byla první na holení legendární brněnská myčka peněz). Vzhledem k letitému vývoji lze odhadnout, že po šesti až osmi řadách Už dost, šéfe! bude následovat stejný počet dílů tentokrát ze zákulisí natáčení a pak možná reality show Vyvaření o vysmažených, vypečených a podušených lidských zdrojích. ()
Hm, tohle sice ne... Zdendovi jsem vděčný, že mě naučil jíst. Už bych nepozřel něco tak odporného, jako je "šunka" z pultu v Albertu, Blille nebo snad dokonce Tescu. Vše vakuované, přečíst složení a pod 85% poctivosti nechodit - ten rozdíl je zatraceně moc znát! A to jsem prosím chudý student. Díky, Zdeno. ()
Galerie (8)
Photo © Archiv TV Prima
Reklama