Reklama

Reklama

Marilyn Manson: Sweet Dreams (Are Made of This)

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
USA, 1995, 5 min

Režie:

Dean Karr

Hrají:

Marilyn Manson

Recenze (18)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Další přehlídka rozpitých kreatur a roztomilých domácích zvířátek. Tentokrát si vzali Marilyn Manson na paškál Eurythmics a báječně ho v duchu EBM dunivě obohatili .. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jízda na praseti patří mezi nejkultovnější scény z hudebních videoklipů silných let devadesátých. Alternativa, kterou až do omrzení točila pořád dokola komerční MTV... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Viete kto je Marilyn Manson? Tak si predstavte, že vám ponúka videoklip. Technicky dokonalý, ale nadživotne ´´iný´´ videoklip. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Mansonov cover známeho hitu Sweet Dreams patrí k tomu najlepšiemu, čo repertoár tohto creepy týpka ponúka. Videoklip mierne znepokojujúci a uletený, vhodne dotvárajúci vyznenie tvrdšej verzie piesne. Palec hore! ()

movieband 

všechny recenze uživatele

M. M. (mezinárodní mameluk) Marilyn Manson je pro mě tím nejpodivnějším zjevením a existencí, která se kdy na hudební scéně objevila. Jeho písně jsou dost divné, ale tuhle mám vcelku rád. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Přesto,že se jedná o cover,tak je to pravděpodobně nejznámnější song MM.A i když je to cover,tak je to svým způsobem originální.Předtím byl tento song disco a MM z toho udělal metaový song s velmi vydařenými kytarami.A to i přesto,že tento song je součástí jeho nestudiového alba Smells Like Children,které pravděpodobně nahrál u sebe v garáži. ()

Melios odpad!

všechny recenze uživatele

Tento štýl mám celkom rád ,ale Marlyn Mansom mi proste nikdy nesadol. Vždycky mi prišlo ,že jeho naväčšie hity sú z časti ukradnuté (čo je pravda) ale to mi nevadilo. Mne vadí jeho vystupovanie a celkovo celá bizardnosť jeho postavy. No a ďakujem za sprznenie mojej obľúbenej pesničky! Preto odpad. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Manson a jeho sladce pohádkový klípek... Skladba vypůjčená od Eurythmics. Když jsem tenkrát viděl klip poprvé v televizi, bylo mi asi 13 a vzpomínám, že jsem mu nevěnoval moc pozornost, nicméně přišel mi neskutečně morbidní, vůbec jsem MM neznal a myslel jsem si, že je to ženská, že to ženská zpívá a že i hraje v onom klipu :-) ..což bylo o to víc morbidnější... Zde k pozření - http://www.youtube.com/watch?v=QUvVdTlA23w ()

NorseSword24 

všechny recenze uživatele

Nerád by som porovnával originál a cover, ale tento cover je tak odlišný od originálu, až to je úplne iná pesnička. Vynechám samotnú pesničku, ktorá je vo svojom žánri úžasná a radšej okomentujem ten videoklip. Ten je tak strašne dobre strašidelný! Veľa záberov je tak nepríjemných, že nikto to nemôže prekonať, nikto! Milujem tu atmosféru, ktorá prichádza stým videoklipom a určite to je jeden z najlepších aké som videl. Keby si mám vybrať originál alebo toto tak si vyberiem asi toto, ale to je blbosť keďže to sú dva úplne odlišné žánre. Chcem celý film ktorý bude mať štýl a atmosféru ako tento videoklip! ()

JimDeNiro 

všechny recenze uživatele

Jediná z mála písní, která se mi od Mansona líbí. Asi tím, že si vzal pod křídla cover mých milovaných Eurythmics. Klip je dost fajn a myslím, že dodal kultovní písni Sweet Dreams docela tvrdý šmrnc. I tak ale zůstávám radši příznivce originálu. ()

KajlQ 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejvíce znepokojivých videoklipů vůbec a to právem. Jeho nezpokojivá, bizarní až snová atmosféra by se dala krájet na tisíce malých kousků. Nejlepší Mansonův videoklip. ()

Reklama

Reklama