Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Romain Faubert žije sám. Ve svých čtyřiceti letech nemá manželku ani děti. Jeho práce fotografa pro lékařský on-line slovník nijak nezmírňuje jeho akutní hypochondrii, která už nějaký čas ovlivňuje Romainův životní styl a proměnila ho v uzlíček strachů a úzkostí. Jeho jediným opravdovým přítelem je praktický lékař, doktor Dimitri Zvenka, který se kdysi dopustil osudové chyby... Začal k Romainovi chovat sympatie, čehož teď hořce lituje. Novodobý hypochondr vyžaduje velké množství pozornosti a Dimitri by dal cokoli za to, aby se Romaina nenásilně zbavil. Domnívá se, že pro něj našel vhodný lék - takový, kterým dostane Romaina Fauberta ze svého života navždy! Jediné, co musí udělat, je pomoci Romainovi najít vysněnou ženu. Pozve ho na večírek, přihlásí ho na internetovou seznamku, donutí ho cvičit a dokonce s ním trénuje techniku svádění i pravidla správného chování k ženám. Ale najít tu vzácnou duši, která by s Romainem nejen vydržela, ale taky by mu pomohla překonat jeho hypochondrii, bude ještě tvrdší oříšek, než si Dimitri myslel. (HBO Europe)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (32)

Georgex 

všechny recenze uživatele

Danyho Boona a jeho smysl pro humor mám velmi rád, ale tohle se mu moc nepovedlo. Ne, že by to byl úplný propadák, ba naopak je to celkem dobrá komedie na odreagování a ze začátku to letí ve skvělém tempu. Bohužel se to zhruba v polovině zvrtne a začne si to hrát na akční komedii, což nejenže nedává moc smysl, ale je to hrozně nevtipné a nudné. Každopádně je to škoda, jelikož hypochondr v podání hlavního představitele je takřka neodolatelný. Moje hodnocení 40%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rezijne pociny Danyho Boona mi sedia dost striedavo a tentokrat zvolil styl, ktory ma vôbec nebavil. Namiesto situacnej komiky vsadil na otravne pitvorenie. Sem tam sa mu sice podari predviest nieco zabavne (surfovanie ako ozran v metre), ale väcsinou som mal chut ho zabit. Hra tu dost otravneho blba. A uz vôbec mi nesadla podzapletka s tym partizanom a jeho zamenou. Romanticka linia bola tiez nudna a bez chemie medzi hercami. Vysledkom je dost otravny film. 4/10. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dany Boon jako režisér i hlavní herec v typicky francouzské trhlé komedii o nemocném Hypochondrovi. Velmi atraktivní látka pro komedii takřka stvořená a ještě se skvělým komikem, ale na můj vkus mohli Francouzi námět využit lépe. Našlo se pár solidních gagů i scének, které velmi pobavili, ale ke konci se z toho stává trošku divná krimi s partyzánem, kde byl humor vedlejší a to mi příliš nesedlo. První půlka však skvělá. 65% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nemôžem uprieť pár podarených frkov a gagov, ktoré však súviseli takmer výhradne len s Romainovým hypochodrizmom. Všetko ostatné mimo tohto bolo nezaujímavé a šedivé, aj keď v tomto smere sa čo to zlepšilo na záver, keď došlo na akciu a dobrodružné Romainovo vyslobodenie z väzenia. Moc ma to nenadchlo teda, slabučký priemer. 50/100 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono to sice je typicky francouzsky potrhlé, ale nějaké ty humory aby tu člověk hledal s lupou. Režie tu strašně tlačí na pilu a snaží se být vtipná co minutu, ale výsledek je pochopitelně přesně opačný a kolikrát film už není ani trapný. Nepomáhají ani herci a Boon víc než cokoliv jiného leze na nervy. Škoda dobrého námětu. 25% ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama