Reklama

Reklama

Applikace

(pořad)
Publicistický
Česko, 2014, 26 min

Obsahy(1)

Magazín o novinkách ve světe mobilních aplikací. Testy, recenze, rozhovory, novinky, tipy, triky... Proměňte svůj telefon nebo tablet v našlapaného pomocníka! To nejzajímavější ze světa aplikací! Moderuje M. Tuček a I. Frühlingová. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad pro digitální dementy. Ne, neurážejte se, potrefené husy, to není nadávka, ale existující diagnóza. Viděl jsem reportáž, kde se druháčků ptali, co dělají ve svém volném čase. Všichni odpovídali (přesně řečeno nesrozumitelně huhňali), že si hrajou s tabletem, počítačem, nebo mobilem a to neuměli ani pořádně poskládat větu. Moje čtyřletá dcerka se vyjadřuje líp. Nemůžu ještě nezmínit jednu příhodu z vánoc: Kiksnul mi mobil, tak jsem si dva dny před štědrým dnem běžel do elektra koupit nový. Klasický bohužel neměli, tak jsem byl nucen zakoupit dotykáč. Vybral jsem ten nejobyčejnější a prodavač hned, že prý je strašně slabý, že má jen dvě jádra, že když si připlatím sedm stovek, tak budu mít čtyřjádrový co je zrovna v akci. Tak jsem mu slušně řekl, že jsem si nepřišel koupit počítač, ale mobilní telefon, kterým chci pouze někomu zavolat, či poslat smsku, jestli tedy ještě ví co to je, nebo už je dostatečně digitálně dementní a jenom celý den čumí na displej jak piča a jestli má stáhnutou každou zkurveninu, která je všehovšudy k hovnu, či jestli u každé nové aplikace masturbuje a materialisticky si to stáhne společně s předkožkou a jestli mi ten obyčejný mobil hned nedá, tak ať jde do řiti i s celým elektrem. No... vlastně jsem mu to neřekl přímo, jenom jsem si to myslel, protože jsem fakt hodně stál o to, abych měl přes svátky funkční mobil. ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Dřív jsem tento pořad měl i rád (díky němu jsem si i pár zajímavých appek stáhl), bohužel co z toho stalo teď je opravdu nekoukatelné. Pořad se totálně odklonil od toho co měl dělat (a nejspíše i chtěl dělat) a sice recenzovat mobilní aplikace. Teď to není o ničem jiným, než, že dva puberťáci se snaží dělat "vtipy" (kdyby to aspoň bylo vtipné tvl). Připomíná to Hrajeme s Alim což byl pro primu nejspíše taky propadák, každopádně i to Hrajeme s Alim mělo úroveň, hlavně se to netvářilo jako "seriozní" pořad. 10% ()

Reklama

Tribe odpad!

všechny recenze uživatele

Můžete mi prosím někdo říct, kdo tam dosadil ty dva dementy? Je to fakt strašný. Nejvíc mi asi vadí to jejich úchylné vyjadřování, na to se prostě nedá dívat (hlavně borec v kšiltovce, ten je na pěst). Když tam byl Mikoláš, tak to mělo alespoň nějakou úroveň (od zábavy až po informace), tohle ale fakt ne. Čistý odpádek. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Nemít v dnešní době profil na sociální síťi a smartphone je doslova společenský prohřešek. Ty nemáš internet v mobilu? Můžete si stáhnout aplikaci... tyto věty slýchávám téměř rutinně, jakoby každý z nás musel využívat soukromí narušující služby! Bylo by samozřejmě pokrytecké říci, že s tím nemám zkušenost, nicméně přesto jsem se tomu zavčasu zcela vyvaroval a určitě necítím, že bych strádal. Byl jsem však nanejvýš zvědavý na nové trendy o které přicházím tím, že nemám dotykáč a věru skutečně nic extra se nezměnilo. Ušetřím za mobilní služby nemálo peněz a nemám permanentně umaštěný displej.Jinak chápu, že pro všechny konzumenty aplikací může přinést pořad nějaké zajímavé tipy, ale jako televizní show je to dle mého skromného názoru zcela zbytečné. Docela mě to vlastně připomíná televizní reklamy, jenž se vysílají na německých a rakouských stanicích, kde upozorňují na možnost stáhnutí nové písničky přímo do mobilního aparátu. Přitom znalosti warezu už musí vstřebávat děcka na základce, pokud je to ten hodnej strejda, co mu říkají "tati", naučí. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Povedený pořad o dobrých aplikacích, jelikož jich je mnoho a čert aby se v tom vyznal a pořad vám doporučí ty nejlepší z daného tématu. Sice některé jsou takové kraviny na chvilkové pobavení, ale najdou se i velmi užitečné apky. Moderátorské duo je povedené a dobře se doplňují a vtipkují. Hodnocení: 65/100. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama