Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (42)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přišlo mi to více odvážnější než-li předchozí série. Přijde mi, že více prostoru dostala rodina jako celek, že už to není jen o nosné dvojici. Současně si to ale udrželo výborné silné momenty (viz závěrečné vzdání se). Rick je fenomenální postava! Nejlepší epizoda byla The Ricks Must Be Crazy. 80% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Občas ma chytili stavy, kedy som sa neuveriteľne smial pričom som si bol vedomí, že to čo vidím, nielenže nemá hranicu, ale je to tak značne prestrelené, že sa jedná o zvláštny mix nechutnosti a morálnej skazenosti. Pritom to ale stále dokáže byť trefné a v rámci jednotlivých dielov aj veľmi originálne a nápadité. 2.séria - 100% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna je za mnou a zatímco tu první mi nejvíce evokuje hláška: " I´m Mr. Meeseek, look at me!", u druhé je to: "Show me what you got! ". Každopádně jsem převelice spokojený, u tohoto seriálu mám naprostou jistotu v tom, že se budu bavit. Závěr druhé řady mě navíc přímo pozval ke sledování třetí série a já už se těším velice velmi. Na druhou stranu je faktem, že mě citelně zasáhla smrt Birdmana... ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem se nemohl dočkat, až zhltnu další nálož dílů, protože jsem už přibližně tušil, co můžu očekávat, ne že bych ale stejně nezůstal překvapený. Do oka mi tentokrát padly všechny díly bez výjimky, ty nejoblíbenější bych však spíš hledal v první sérii. I nadále jsou epizody naplněné klady, které jsem vyjmenoval dříve, což zahrnuje i titulky. (Netflix) ()

BrMikes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako u dalšího mnou milovaného seriálu, tedy u HIMYM (ano, nemohl by být odlišnější), i zde platí, že je druhé série tou nejlepší v rámci celého seriálu. Tvůrci už se totiž líp najdou, jsou si jistější a zároveň se zatím neprojevuje nic jako únava materiálu( i když ta pro mě není u obou seriálu tak hrozná jak pro jiné). A zkrátka a dobře je to skvělá a zábavná jízda, která mezi těmi deseti epizodami skrývá ty nejsilnější, v rámci celého seriálu. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (28)

  • Název Look Who's Purging Now odkazuje na film Look Who's Talking Now (Kdopak to mluví 3, 1993) a na filmovou sérii The Purge (Očista, od r. 2013), jejíž zápletku tato epizoda paroduje. (SONY_)
  • Čtyřdimenzionální bytost je odkazem na časožrouty z novely amerického spisovatele Stephena Kinga „Časožrouti“ (u nás vydané v knize „Čtyři po půlnoci I. - Časožrouti / Skryté okno do skryté zahrady“). (Kubaaa97)
  • Když Rick požádá Zeepa, aby jim poskytl kouzelnou cestu po Zeepově miniaturním vesmíru, Zeep odvětí: „Tohle není továrna na čokoládu,“ čímž odkazuje na film Karlík a továrnu na čokoládu (2005). (Kubaaa97)

Reklama

Reklama